Βασίλης Θέμελης – Μυροβόλος.

Ο Βασίλης πριν από πολλά χρόνια, πήρε πέτρα,  ξύλο, διάλεξε το καλλίτερο κομμάτι της παλιάς Ξάνθης και έχτισε εκεί τα όνειρά του.

Αυτά τα όνειρα, ήρθαν και ρίζωσαν στην πανέμορφη αγκαλιά της παλιάς Ξάνθης και έγιναν πραγματικότητα μέσα στην ζεστή ατμόσφαιρα του Μυροβόλου και η μουσική ταβέρνα, από όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Μία πραγματικότητα που έκανε πολλούς Ξανθιώτες και επισκέπτες να απολαύσουν το καλομαγειρεμένο φαγητό, τους μεζέδες, τα θαλασσινά και τα ψητά στα κάρβουνα.

Μία πραγματικότητα που κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η ζωντανή μουσική μετατρέπει την πίεση της καθημερινότητας σε ξεκουράζει, γαλήνη και  διασκέδαση.

Περπατώντας στα πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης της Ξάνθης και ατενίζοντας τα κλασσικά αρχοντικά κτίσματα, που σε παραπέμπουν σε άλλες εποχές αίγλης της πόλης τότε σίγουρα τα βήματα σου, σωστά σε οδηγούν στην πόρτα του Μυροβόλου.

Ένας υπέροχος χώρος για φαγητό και διασκέδαση. Αίθουσα 200 ατόμων.

Το πάντρεμα της πέτρας και του ξύλου σε συνδυασμό με τις υπέροχες γεύσεις και τις γλυκές μελωδίες της ζωντανής μουσικής σε συναρπάζουν και σε ταξιδεύουν.

 

 

Υπεύθυνος Καταστήματος ΘΕΜΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Πυγμαλίωνος Χρηστίδη 7 (Παλιά Πόλη) – Ξ’ανθη

Τ. 25410 72720- κ. 6937656137

Myrovolos3@hotmail.com- facebook:Moysikotaverna Myrovolos