Τον γνωρίζουμε όλοι σαν πετυχημένο επαγγελματία στην Ξάνθη και σαν πολιτικό.

Πώς καταφέρνει και τα συνδυάζει και τα δύο, αυτός μόνο το ξέρει. Εμείς ως δημοσιογράφοι, απλά θα πούμε ότι με ότι καταπιαστεί ο Ανέστης, δεν λυπάται χρόνο και κόπο για να το φέρει σε πέρας.

Ανήσυχο πνεύμα, κάνει τις επαγγελματικές του κινήσεις προσεχτικά και μελετημένα και όταν κινείτε στον χώρο της πολιτικής λέει την γνώμη του χωρίς «δεσμεύσεις» και δεύτερες σκέψεις.

Μία ματιά στο βιογραφικό του τα λέει όλα.

Ο Ανέστης Αντωνιάδης γεννήθηκε στη Ξάνθη το 1977. Συμβιώνει με την Άννα Μπαλαφούτη και έχουν δύο κόρες. Ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας και την ψηφιακής τηλεόρασης. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι κάτοχος πτυχίου ιχθυοκαλλιέργειας με δύο μεταπτυχιακά, στην διοίκηση και διαχείριση επιχειρήσεων και στα χρηματοοικονομικά συστήματα πληροφορικής.

Ζει, εργάζεται και κοινωνικοποιείται στην πόλη της Ξάνθης. Αναπληρωματικό διοικητικό μέλος του

πολιτιστικού συλλόγου “Οι Απαράδεκτοι”. Μέλος της

οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης.

Πρώην Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ. Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης από το 2013. Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης από το 2016. Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ τον

Ιούνιο του 2012 (Λίστα) και με την Δημοκρατική Συμπαράταξη τον Σεπτέμβριο του 2015 (Λίστα).

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Χθες  (παρελθόντας χρόνος) δημοσιοποιήθηκε ο δείκτης περιφερειακής ανταγωνιστικότητας.
Ο δείκτης περιφερειακής ανταγωνιστικότητας, ο οποίος ενημερώνεται ανά τριετία, επιτρέπει στις περιφέρειες να παρακολουθούν και να αξιολογούν την εξέλιξή τους σε βάθος χρόνου και σε σύγκριση με άλλες περιφέρειες.
Είμαστε προ προτελευταίοι στην ανταγωνιστικότητα, και μέσα στις τελευταίες 15 θέσεις, όσον αφορά το ακαθάριστο προϊόν.
Τα στοιχεία είναι ακόμα χειρότερα από το 2016.
Είμαστε υπό του μηδενός σε κάθε τομέα σε σύγκριση με το μέσο όρο.
Δυστυχώς, “με άρτων και θεάματα” και τακτοποίηση ημέτερων σε κρατικές θέσεις, χωρίς κανένα προγραμματισμό και καμία προοπτική και το επόμενο ΕΣΠΑ, θα είναι άλλο ένα χαμένο ΕΣΠΑ για την περιφέρεια μας.
ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ για την πλήρη απαξίωση της περιοχής με απολυτή ευθύνη δική μας, γιατί οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, που αλλάζουν τους επισυναπτόμενους δείκτες, τους διαλέγουμε εμείς, οι πολίτες, κανένας άλλος.