Χ. Μιχαλακίδης: «Εμπλουτίσαμε την κουζίνα μας με ντόπιες πρώτες ύλες»

Επιμένει ο υπεύθυνος της επιχείρησης «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» Χ. Μιχαλακίδης να στηρίζει το μενού της ταβέρνας με τοπικά προϊόντα. Πιστεύει ακράδαντα ότι η Ξάνθη και γενικότερα η Θράκη, παράγει προϊόντα με τον δικό της παραδοσιακό και βιολογικό τρόπο.

Τα κρέατα, τα ψάρια, τα γαλακτοκομικά και τα λαχανικά που είναι οι βασικές πρώτες ύλες που στηρίζουν την παρασκευαστική διαδικασία του σεφ προέρχονται από ντόπιους παραγωγούς και ψαράδες.

Είναι γεγονός ότι από την στιγμή που αποφάσισε να κάνει ριζική παρέμβαση στο μενού με ντόπιες πρώτες ύλες οι επισκέπτες του μαγαζιού τα τιμούν δεόντως.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τους χειμερινούς μήνες η διεύθυνση του καταστήματος εμπλουτίζει με ζωντανή μουσική το πρόγραμμα της συνδυάζοντας έτσι το υπέροχο φαγητό, το θαυμάσιο περιβάλλον, την άψογη εξυπηρέτηση  με την ζωντανή μουσική από το Ελληνικό συγκρότημα Ναδίρ.