Κύριε  Ζειμπέκ: Ας λειτουργήσουμε όλοι ως Έλληνες πολίτες και τα προβλήματα θα λυθούν

Μέχρι σήμερα η Xanthitimes.gr,  δεν «φίμωσε» κανέναν και δεν «πέταξε» κανένα Δελτίο Τύπου στο καλάθι των αχρήστων, ανεξάρτητα από το ποιος ήταν ο αποστολέας του.  Άσχετα αν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο κάποιοι με υψηλό πολιτικό κύρος, αναφέρθηκαν  για την xanthitimes.gr  απαξιωτικά θεωρώντας ότι δεν είναι μέσο ενημέρωσης ενώ όταν επί σειρά ετών η xanthitimes.gr φιλοξενούσε τις πολιτικές τους «δράσεις», τότε  ήταν ένα αξιόλογο μέσο τοπικής ενημέρωσης το οποίο σημειωτέων ως επιχείρηση πληρώνει κανονικότατα τους φόρους και τις εισφορές στο κράτος και πιθανών να είναι ένα από τα λίγα δικτυακά μέσα ενημέρωσης που το πράττει.

Πάμε στο δια ταύτα. Αναφέραμε πιο πάνω ότι δεν πετάξαμε κανένα Δελτίο Τύπου από κανέναν φορέα όμως, αυτήν την φορά δεν θα κοινοποιήσουμε το Δελτίο Τύπου του βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου (;) κυρίου Ζειμπέκ και δεν θα το κάνουμε για τους παρακάτω λόγους.

Ο κ. Ζειμπέκ μαζί με τον κ. Μπουρχάν πιέζουν την πολιτεία να κάνει παρέμβαση σε κτιριακές υποδομές ενός ιδιωτικού σχολείου. Δηλαδή ζητούν από εμένα με τους φόρους που πληρώνω, να στηρίξω μία ιδιωτική επιχείρηση. Σε αυτή την λογική έπρεπε να πληρώνω για όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις εκπαίδευσης στην Χώρα. Δεν θα το κάνω κύριε Ζειμπέκ γιατί για την δική μας επιχείρηση κανένας φορολογούμενος πολίτης δεν πλήρωσε.

Άρα η ανακοίνωση σας κύριε Ζειμπέκ έχει σαν σκοπό να εκβιαστεί η Ελληνική Πολιτεία και να στηρίξει ένα ιδιωτικό σχολείο. Εγώ δεν συναινώ να πληρώσω ένα ιδιωτικό σχολείο ή αν θέλεις μία ιδιωτική επιχείρηση.

Ένας άλλος λόγος κύριε Ζειμπέκ που ο μέσος Έλληνας φορολογούμενος δεν θέλει να πληρώσει έναν χώρο όπου η Άγκυρα παίζει τα δικά της παιγνίδια προσπαθώντας να χειραγωγήσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα,  είτε εκβιάζοντας, είτε δίνοντας μπόνους σε Έλληνες Πολίτες μουσουλμάνους στο θρήσκευμα να στείλουν τα παιδιά τους στο εν λόγο σχολείο προκειμένου – τα παιδιά – να χρησιμοποιηθούν ως μοχλός πίεσης για να επιτευχθούν άνομοι σκοποί. Εγώ δεν θα συναινέσω.

Επίσης, δεν θα κοινοποιηθεί η ανακοίνωση σας γιατί είναι ολοφάνερη η προσπάθεια να πιέσετε την Υφυπουργό Παιδείας να παρανομήσει χρηματοδοτώντας ενός ιδιωτικό σχολείο.

Στην ανακοίνωση σας μιλάτε για το αίτημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και παρακαλώ απαντήστε αν ο ψευτομουφτής κύριος Μετέ που συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των γονιών, συμμετέχει ως γονέας ή ως εκπρόσωπος εχθρικής χώρας προς την Χώρα μας.

Όσο για την αύξηση των μαθητών, προαναφέραμε πώς αυτή προέκυψε. Να μην το επαναλάβουμε.

Η αναφορά σας στην προηγούμενη κυβέρνηση κύριε Ζειμπέκ στην οποία και ήσασταν μέλος, έδωσε δείγματα γραφής κατά την εκλογική διαδικασία στην Ξάνθη και την Θράκη και σίγουρα αυτή δεν εξυπηρετούσε το Εθνικό Συμφέρων.

Αντιλαμβάνεσθε και εσείς ότι στον αύλιο χώρο του σχολείου δεν χωράνε μαθητές πόσο μάλλον προκάτ αίθουσες.

Ποιόν δουλεύετε κύριε Ζειμπέκ που ο σκοπός σας με αυτήν την πρόταση είναι ολοφάνερος. Θέλετε απλά να βάλετε στο «τρυπάκι» την Ελληνική Πολιτεία να αναγνωρίσει την ιδιωτικότητα ενός εκπαιδευτηρίου ως κρατική οντότητα. Άρα τα ελατήρια σας κύριε Ζειμπέκ είναι διαφορετικά από αυτά του συμφέροντος των μαθητών.

Τέλος, όσο για την ασφάλεια των μαθητών μέσα στο σχολείο, η Ελληνική Πολιτεία αν διέθετε λίγη σοβαρότητα, θα έπρεπε να είχε καθίσει στο σκαμνί τους ιδιοκτήτες αυτού του σχολείου γιατί λειτουργεί χωρίς τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας,  φιλοξενώντας, πέρα από κάθε λογική,  πολύ περισσότερα παιδιά, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τους σε έναν χώρο που φυσιολογικά θα έπρεπε να φιλοξενεί τα μισά και ίσως λιγότερα παιδιά.

Κύριε Ζειμπέκ λειτουργήστε ως Έλληνας Πολίτης και ξαναμιλάμε. Άλλωστε είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε πρόθυμα τοπικά μέσα ενημέρωσης που σας στήριζαν τόσα χρόνια για να φιλοξενήσουν την ανακοίνωση σας.