Παράνομοι μετανάστες στην Ξάνθη; Θα μένουν σε σπίτια και Ξενοδοχεία του νομού;

Πρώτα τους «γδέρνουν» στην Τουρκία και μετά τους «αμολάνε» στην Ελλάδα

Καθημερινό πλέον το φαινόμενο της παρουσίας των παράνομων μεταναστών στην Ξάνθη οι οποίοι συνήθως διανυκτερεύουν όπου βρουν.

Χώροι ανεξέλεγκτης διανυκτέρευσης οι άδειες αποθήκες – καπνομάγαζα – και φυσικά η περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού – όχι γιατί χρησιμοποιούν τα τραίνα, μιας και αυτά δεν υφίστανται για άγνωστο λόγο – αλλά γιατί οι παράνομοι μετανάστες, οι προερχόμενοι από τον Έβρο, έχουν σαν «οδηγό» την σιδηροδρομική γραμμή που θα τους οδηγήσει, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από τα δουλεμπορικά κέντρα, στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, φίλος που κατοικεί στο χωριό Αμαξάδες και έχει τα κτήματα του δίπλα στην σιδηροδρομική γραμμή, καθημερινά μετρά από 20 έως και 30 άτομα – τις ώρες που αυτός είναι στο κτήμα – φαντασθείτε τι και πόσοι παράνομοι μετανάστες περνούν καθημερινά όταν ο φίλος δεν είναι στο κτήμα.

Μάλιστα όπως μας είπε υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας, αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα είναι «γδαρμένοι» στην Τουρκία – τους παίρνουν όλα τα χρήματα συνήθως στην Τουρκία. Το ίδιο και οι από εδώ δουλέμποροι οι οποίοι κινδυνεύουν να πάνε φυλακή για πενταροδεκάρες. Οι «καρχαρίες» είναι από την άλλη πλευρά του Έβρου μας είπε με νόημα υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας.

Και μιας και μιλάμε για παράνομους μετανάστες, να κάνουμε αναφορά σε κάποιους επιτήδειους που φοράνε τον μανδύα της ΜΚΟ και πληροφορίες που ακούστηκαν ακόμη και στο δημοτικό συμβούλιο ότι ψάχνουν  σπίτια και ξενοδοχεία για να στεγάσουν τους παράνομους μετανάστες, θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι η Θράκη με κεντρικές πολιτικές αποφάσεις είναι εκτός παρόμοιου σχεδιασμού.

Αυτό το λέμε για τους Ξανθιώτες που προτίθενται να νοικιάσουν τα καταλύματα τους σε αυτές τις ΜΚΟ όπου κανένας δεν γνωρίζει που βρίσκουν τα χρήματα και κάτω από την μύτη ενός κράτους που κοιμάται – προς το παρών –  αυθαιρετούν.

Να το γνωρίζουν λοιπόν οι Ξανθιώτες γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, στον αντίποδα αυτής της πρωτοβουλίας των ΜΚΟ, υπάρχουν ομάδες πολιτών οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να σταματήσουν αυτές τις προσπάθειες της ΜΚΟ στον Έβρο και την Ξάνθη.

Ας έχουν το νου τους οι Ξανθιώτες που προτίθενται να διαθέσουν καταλύματα σε ΜΚΟ που κανένας δεν ξέρει από πού κρατά η «σκούφια» τους όχι μόνο για αυτό αλλά σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό του κράτους η Θράκη έχει εξαιρεθεί από την τοποθέτηση σε ακίνητα παράνομων προσφύγων.

ΤΕΛΟΣ πόσο λυπηρό είναι αλήθεια οι Έλληνες Πολίτες να χάνουν τα σπίτια τους γιατί για τον άλφα ή βήτα τα χρωστάν και οι παράνομοι μετανάστες να μένουν δωρεάν.

Αλήθεια πόση ασχήμια ακόμη για τους Έλληνες Πολίτες;