Σ. Μελισσόπουλος: Πρέπει να αλλάξουν οι συνεδριάσεις «παρωδία»

Με ανάρτηση του στο fb ο επικεφαλής της παράταξης Ξάνθη για όλους εκφράζει την θλίψη του για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης που κατάντησαν «παρωδία» εξ αιτίας της διοικούσας παράταξης.

Η γλώσσα των προτάσεων, των διαφορετικών ιδεών και των επιχειρημάτων δεν έχει θέση μάλλον σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως αποδείχθηκε χθες βράδυ.

Μετά από 4 και πλέον ώρες εξαντλητικής συνεδρίασης, για θέματα που ήταν σχεδόν διαδικαστικά, φύγαμε όλοι άπραγοι, κουρασμένοι και προβληματισμένοι για την πορεία και το μέλλον αυτής της πόλης.
Πιστεύω ακράδαντα ότι μας αξίζει μια καλύτερη εικόνα και εμάς και την πόλη.

Δεν θα αναλύσω σήμερα, ούτε θα επιμερίζω τις ευθύνες, αν και οι πιο βασικές από αυτές έχουν συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο….
Θα πω όμως ότι δύο μήνες μόνο μετά την ανάληψη της Διοίκησης από τη νέα Δημοτική Αρχή, η αντιπολίτευση ( 5 Δημοτικές Παρατάξεις ΣΥΣΣΩΜΗ αποχώρησε από μια συνεδρίαση παρωδία και ταυτόχρονα παραιτήθηκε από όλες τις θέσεις που δικαιούνταν στις ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, όχι γιατί δεν είχε ανθρώπους να προτείνει ή δεν ήθελε να το κάνει, αλλά διότι η συγκρότηση γινόταν με τρόπο που δεν προβλεπόταν από κανέναν νόμο.

Κι αυτό αποτέλεσε και νίκη για κάποιους..
Πόσο φτώχεια έχουν αλήθεια στο μυαλό τους, στη συμπεριφορά τους και στη νοοτροπία τους.
Η κατάσταση όμως αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και η χθεσινή απαράδεκτη εικόνα, πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Η Ξάνθη της μετριότητας και της απομόνωσης δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι για άλλα 4 χρόνια.
Λυπάμαι πολύ γιατί αυτό δεν μπορεί ακόμα να το αντιληφθεί η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Η δική μας δημοτική παράταξη θα αναλάβει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες ούτως ώστε με επιχειρήματα και συγκεκριμένες προτάσεις να αποδείξει στη νέα Δημοτική Αρχή ότι ο δρόμος που επέλεξε να οδηγήσει την πόλη στο μέλλον, είναι πολύ απλά ένα τυφλό ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!!
Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ