Σελήμ Ισκάν. Ο Ξανθιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής πολεμικών τεχνών ετοιμάζεται να σφίξει και πάλι τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

 

Με αφορμή την συνέχιση της ταινίας που ετοιμάζει ο master KRAV MAGA VIPER   Ξανθιώτης Σελήμ Ισκάν, μίλησε στην xanthitimes.gr και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κινηματογραφική ταινία που πραγματοποιείται με συμπαραγωγή του Χόλυγουντ, για τις πετυχημένες παρουσιάσεις των εκπαιδευτών του στις σχολές πολεμικών τεχνών και φυσικά η ακούραστη εκπαίδευση του για την εκ νέου ανανέωση του «συμβολαίου» του με τον παγκόσμιο πρωταθλητισμό.

 

Τον ρωτήσαμε σχετικά. «Είχαμε ξεκινήσει μία μικρού μήκους ταινία (short film) στην Γερμανία με τον ηθοποιό Γιαννάτο που έχει παίξει με τον Sylvester Stalone, με τον Τσάκι Τσάν και πολλούς δυνατούς ηθοποιούς. Την δώσαμε στο Χόλυγουντ και βραβεύτηκε από την Matian arts. Η ταινία δόθηκε στον cinema  Ζέφυρος στην Καβάλα. Αυτό στάθηκε η αφορμή, να ξεκινήσουμε μία νέα ταινία μεγάλου μήκους με ασίγαστη περιπέτεια και πιστεύω ότι σε πέντε μήνες θα είμαστε έτοιμοι»

 

Ο ίδιος ο δάσκαλος ανέφερε ότι τα μαθήματα στην σχολή συνεχίζονται κανονικά καθώς και οι εγγραφές.

Η σχολή είναι ανοιχτή κάθε βράδυ από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις 11.00 το βράδυ.

Τα επόμενα βήματα του δασκάλου είναι η συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πολωνία όπου θα συμμετάσχουν οι παγκόσμιοι Πρωταθλητές και master.

Ο ίδιος, μαζί με τον ανεψιό του, εκπαιδεύεται πολύ σκληρά γιατί στην συνέχεια όπως αναφέρει ο Ξανθιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής, απαιτείτε μία πολύ δυνατή προετοιμασία σε μία προσπάθεια, το δίδυμο, θείος και ανεψιός, να φέρουν στην Ελλάδα άλλο ένα παγκόσμιο έπαθλο και να ξανά κυματίσει η Ελληνική Σημαία στα πέρατα του κόσμου.

Είναι η επιβεβαίωση του δασκάλου σε ένα πεδίο, αυτό των πολεμικών τεχνών, που πρέπει να παλέψεις όχι μόνο για να πάρεις τον τίτλο, αλλά για να τον κρατήσεις. Εκεί θέλει πολύ δουλειά και ο ίδιος, μαζί με τον ανεψιό του είναι αποφασισμένοι να φέρουν στην Ξάνθη ακόμη ένα τρόπαιο.

Στην Πολωνία έχουν συμμετάσχει οι παγκόσμιοι master. Έχει πολύ δυνατούς δασκάλους πολεμικών τεχνών από όλον τον κόσμο και θα ξανάρθουν. «Θέλω να συμμετάσχω. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και λέω ναι, είσαι έτοιμος. Μπορείς να κατακτήσεις ακόμη ένα παγκόσμιο. Κάνω πολύ δυνατή προετοιμασία καθημερινά, μόνος και με τον ανιψιό μου. Θα σηκώσω για μία ακόμη φορά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή».

Ο Ισκάν Σελήμ, ως δάσκαλος δασκάλων πολεμικών τεχνών, συνεχίζει κανονικά  και εκπαιδεύει τους δασκάλους των σχολών σε όλη την χώρα και στο εξωτερικό. Έχει βραβευτεί από τους ειδικούς και είναι ένας από 27 παγκόσμιους εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών, online, προς τους εκπαιδευτές των σχολών παγκοσμίως.

Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή της καριέρας του όταν τον βράβευσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Μπαράκ Ομπάμα. «Κατά τα άλλα, όπως αναφέρει,  πάμε πολύ καλά. Εγώ εκπαιδεύομαι πολύ σκληρά για να μπορέσω με την σειρά μου να εκπαιδεύσω καλούς δασκάλους και καλούς εκπαιδευτές. Έχω ανοιχτεί σε πολλά κράτη. Το KRAV MAGA VIPER είναι ένα δυνατό και βαρύ σήμα γιατί κάνουμε πολύ δυνατή εκπαίδευση και δεν μας λείπει τίποτε. Εκπαιδευόμαστε στην εκ του όρθιου μάχη, την μάχη πεσμένοι στο έδαφος και έχουμε τις ποιο δυνατές τεχνικές παγκοσμίως»

Αυτός είναι ο Ξανθιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής master KRAV MAGA VIPER Σελήμ Ισκάν  που επιθυμία του είναι να ξανακουστεί το όνομα της Ξάνθης παγκόσμια.

Εμείς απλά, να του ευχηθούμε καλή δύναμη.