Γράφτα και … κλάφτα: Κράτος που επικαλείται τις διεθνής συνθήκες και την δημοκρατία ή φοβάται ή είναι ανίκανο.

 

 

Οι τρείς … καμπαλέρος και ο Δημαρχόπουλος

 

Ακούω και διαβάζω διάφορα όπως δεν είναι κακό να συμπλέουν εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου οι Μελισσόπουλος, Παπαχρόνης και Χατζηθεοδώρου αλλά δεν χωρά ο Δημαρχόπουλος γιατί και οι τρείς τους τον καυτηρίαζαν στο παρελθών. Μάλλον δεν είναι καλός ο συνειρμός.

Εδώ ο Φανουράκης από περιπλανώμενη πολιτική οντότητα έγινε με τον Τσέπλη μεγάλος και τρανός εκεί που όλη τον είχαν για σταύρωμα,   ο Δημαρχόπουλς μας πείραξε;

 

Τελικά ο δήμαρχος θα ζητήσει καμιά συγγνώμη από τους Ξανθιώτες που με την παρουσία του νομιμοποιεί τον ψευτομουφτή και τους κολλητούς του στο DEP ή θα την βγάλει στο ντούκου και με φωτογραφίες που λένε ότι είμαι εδώ και έχω πλάτες στην κυβέρνηση;

 

Τώρα όσο για τον λεβέντη από τα πομακοχώρια που υποστηρίζει τον αιμοσταγή Ερντογάν, θεωρητικά οι υπηρεσίες ασφαλείας θα έπρεπε να τον είχαν «μαζέψει» και αν του αρέσει να ζει στην Τουρκία, να τον είχαν στείλει «πακέτο».

Αλήθεια στην Ξάνθη έχουμε υπηρεσίες ασφαλείας ή το ρίξανε στο δημοσιοϋπαλληλίκι;

Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια.

 

Σε καλό να του βγει του Ερντογάν η «Οθωμανική Αυτοκρατορία» που ονειρεύεται αλλά να μην είναι τόσο σίγουρος ότι η Αμερική, Ρωσία και Γερμανία θα τον στηρίξουν μέχρι το τέλος.

Μόλις τον δούνε και «παίρνει κεφάλι» και γίνεται ισχυρός και αφού του πάρουν όλα τα δολάρια για τα όπλα που του πουλάνε, δεν το έχουν σε τίποτε να τον «κοπανήσουν» και να τον διαλύσουν.

Εκτός αν τον κρατάνε σε έλεγχο και τον έχουν για να κάνει τις βρώμικες δουλειές – βλέπε Κούρδους – Αιγύπτιους Έλληνες και Κύπριους.

Μόλις ο Τράμπ και ο Πούτιν μοιράσουν τον θησαυρό που κρύβεται στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, θα βάλλουν τον Ερντογάν να κυλίσει την Μεσόγειο στο αίμα, θα του δώσουν ένα ξεροκόμματο, θα πάρουν τα πετρέλαια και απλά Ρώσοι και Αμερικάνοι θα ενισχύσουν το συνεταιρλίκι τους.

Θα χαθούν και κάποιες ψυχές. Σιγά.

Τι είναι λίγο αίμα μπροστά στον πλούτο;

Όσο μάλιστα έχουν τον πρόθυμο Ερντογάν, αυτοί δεν χρειάζεται να βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Εδώ αναδιπλώνονται οι Εβραίοι με τον Τράμπ που έμπλεξαν, τι έμεινε για την Κύπρο και την Ελλάδα;

Τα πράγμα δείχνει ξεκάθαρα. Επόμενος στόχος είναι η Ελλάδα.

Αν το πήρε χαμπάρι η Αθήνα δεν είμαι βέβαιος γιατί βλέπω σε όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων να παίζει η Novartis  και αυτό πολύ με ανησυχεί.

Μάλλον δεν πήραν χαμπάρι στην Αθήνα ή τους έχει πιάσει ανείπωτη τρομολαγνεία με τον Ερντογάν και δεν λαμβάνουν τα μέτρα, πιστοί σε συνθήκες οι οποίες καταπατούνται από τους ισχυρούς.

Κράτος που επικαλείται τις διεθνής συνθήκες και την δημοκρατία ή φοβάται ή είναι ανίκανο.

 

 

 

15333 καλείς και λύνεται το πρόβλημα σου

Τίθεται σε λειτουργία η γραμμή του δημότη όπου όταν θα καλεί, σύμφωνα πάντοτε με τον Μ. Φανουράκη, θα λύνονται όλα τα προβλήματα. Θα παίρνουν την αναφορά του προβλήματος υπηρεσιακοί παράγοντες και θα το στέλνουν στους αρμόδιους και αυτοί με την σειρά τους θα το στέλνουν ανάλογα στο τμήμα που πρέπει να κάνει την παρέμβαση, δηλαδή να αλλάξει τα φώτα, να καθαριστούν οι δρόμοι και πάει λέγοντας και υπάρχει η δέσμευση του υπεραντιδημάρχου που λέει ότι σε.. εύλογο χρόνο – δεν λέει ακριβώς πόσο … αλλά καυτηριάζει τους προηγούμενους που απαντούσαν σε … δύο χρόνια.

Για αυτό οι Ξανθιώτες τον άλλαξαν Μανώλη μου.

Βέβαια ο δήμαρχος όταν ήταν αντιδήμαρχος στις τεχνικές υπηρεσίες πριν από πολλά χρόνια, έλεγε ότι θα βγάλει υπάλληλο με μηχανάκι για να σημειώνει όλα τα στραβά που γίνονται στους δρόμους αλλά φαίνεται πώς άλλαξε γνώμη και προτίμησε τον ΟΤΕ. Ε να μένει και κανένα φράγκο στην τηλεφωνική πιάτσα.

Ο κ. Αντιδήμαρχος ήταν κάθετος. Προβλήματα ροζ περιεχομένου ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΝΤΑΙ. Αυτό το ρώτησαν καλοθελητές…

 

Βοήθεια στο σπίτι και … βόηθα Παναγιά.

Είναι να απορεί κανείς με αυτό το κράτος. Ένα πρόγραμμα που πραγματικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς στηρίζει την κοινωνία και ειδικότερα αυτήν της υπαίθρου που νοιώθει και είναι εγκαταλελειμμένη, δεν λένε να την ενισχύσουν. Εδώ θα μου πεις, δεν ενισχύουν την αστυνομία για να μας προστατεύει τα γερόντια και τους ανήμπορους θα στηρίξουν;

Άλλωστε από υπερήλικες έχουμε πλεόνασμα. Το έλλειμμα μας είναι στους νέους αλλά ευτυχώς, είναι εδώ ο isis και οι λαθροέποικοι που όσο νούπω, μόλις πιάσουν τα 4 εκατομμύρια ψυχές, θα  λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και πραγματικά δεν θα χρειαζόμαστε τα γερόντια και τους υπερήλικες.