Ο δήμαρχος ήξερε που πήγαινε. Οι φωτογραφίες δεν σώζουν τα προσχήματα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ DEP

 

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι το ταξίδι αστραπή του δημάρχου και του Φανουράκη στην Αθήνα και οι πολλές αγκαλιές με τους υπουργούς της κυβέρνησης, προβλημάτισε λίγο τον κοινό νου.

Τι μεγάλο ζόρι ήταν δηλαδή να πάνε στην Αθήνα και να φωτογραφηθούνε με τον «κολλητό» του Μ. Φανουράκη  στην ΝΔ, υπουργό επί των αθλητικών θεμάτων Αυγενάκη και τον υπουργό εργασίας που προφανώς περνούσε έξω από το γραφείο του Αυγενάκη και τον κάλεσαν να φωτογραφηθεί με τους  δύο Μανώληδες;

Τι μεγάλο πρόβλημα του δήμου θα έλυναν οι δύο Μανώληδες;

Στα αθλητικά ακόμη η δημοτική αρχή, εκτός από κάποια πυροτεχνήματα, δεν έχει κατασταλάξει ποια πολιτική και πώς θα την εφαρμόσει. Έγιναν προγραμματικές δηλώσεις; Ενημερώθηκε η κοινή γνώμη στο δημοτικό συμβούλιο ποια πολιτική θα ακολουθηθεί από την νέα δημοτική αρχή; Από όσο γνωρίζουμε έξω από μία ή δύο αναγνωριστικές «μαζώξεις» με αθλητικούς συλλόγους δεν ακούστηκε κάτι για την πολιτική που θα ακολουθηθεί.

Όσο για τα εργασιακά που αφορούν τον κ. Βρούτση φανταζόμαστε πώς  εν όψη  της ψήφισης πολυνομοσχεδίου έπιασαν «φωτιά» τα μπατζάκια του και το μόνο που μπορούσε να προσφέρει στους δύο αυτοδιοικητικούς της Ξάνθης ήταν μία φωτογραφία. Φωτογραφήθηκε και πήγε στην ευχή της Παναγίας.

Όλο αυτό θυμίζει μία προσπάθεια να αποδείξουν στους Ξανθιώτες που βάλλουν κατά της συμπεριφοράς του δημάρχου ότι οι δύο Μανώληδες της Ξάνθης έχουν «πλάτες» στην Αθήνα;

Δεν καταλαβαίνουν ότι ο δήμαρχος «κάηκε» στην Ξάνθη με τις συμπεριφορές του και όλοι πλέον μιλούν ανοιχτά για συνεργασία και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι;

Πιστεύουν ότι η Αθήνα θα τους στηρίξει όταν θα έρθουν τα δύσκολα; Από ότι καταλαβαίνουμε τα δύσκολα είναι μπροστά και τότε κανένας Αυγενάκης και Βρούτσης δεν θα «καεί» για χατίρι κανενός δημάρχου.

Και μιας και μιλάμε για «κάψιμο» του δημάρχου στις συνειδήσεις των υγιώς σκεπτόμενων Ξανθιωτών,  πληροφορούμε τον κόσμο ότι ο πρόεδρος του συλλόγου Επιστημόνων κ. Μπαλντατζη, ήταν υποψήφιος με το DEP  το οποίο αμφισβητεί ευθέως την συνθήκη της Λωζάνης και κατ επέκταση και ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου σαν υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος ασπάζετε τις αρχές που  αμφισβητεί ευθέος την εν λόγο συνθήκη.

Άρα ο δήμαρχος ήξερε ότι πήγαινε σε μία εκδήλωση του DEP.

Εκτός αν δεν τον κάλεσε ο πρόεδρος του DEP αλλά ο ψευτομουφτής.