Μην ξεχνάτε το βράδυ της Κυριακής στο καθ οδόν όπου όπως μαθαίνουμε ο Πέτρος Θεοτοκάτος θα τα δώσει όλα.

 

Αποχώρησε η παράταξη Τοψίδη και σύσσωμη η αντιπολίτευση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, γιατί λέει ο Χ. Μέτιος άλλα δεσμεύθηκε να κάνει και άλλα έπραξε σε ότι αφορά τις τοποθετήσεις στους οργανισμούς της Περιφέρειας με λίγα λόγια ότι έγινε και εδώ στον δήμο της Ξάνθης όπου ο δήμαρχος αποφάσισε, ο δήμαρχος διέταξε και η … αντιπολίτευση δεν είχε καταλάβει καλά και στο τέλος ψήφησαν όλοι όχι και πέρασε το ναι του δημάρχου. Ζήτω η δημοκρατία.

 

Κάποιοι θα διαφωνήσουν γιατί γράψαμε ότι «χρωστάμε»  στα ντόπια σούπερ μάρκετ και σίγουρα θα είναι αυτοί οι οποίοι  δεν στερήθηκαν στην ζωή πράγματα και μακάρι έτσι να είναι και η υπόλοιπη ζωή τους.

Όμως αν δεν το ξέρουν, τους λέμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Θράκης την δεκαετία του 50 και του 60 πέρασε δύσκολα και τα μπακάλικα της γειτονιάς και του χωριού έσωσαν καταστάσεις.

Για αυτό λέμε ότι τώρα που τα πράματα λίγο πολύ είναι αρκετά στρωμένα και μας δίνεται η δυνατότητα να χαλάσουμε πέντε δεκάρες σε κάποιο μαγαζί της πόλης ας είναι ένα μαγαζί – μπακάλικο ή μάρκετ που αφήνει τα λεφτά μας στον τόπο μας.

 

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς ήθελε να πει ο δήμαρχος με την επιστολή του στους Ξανθιώτες όπως είχε ηθική υποχρέωση. Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά εκεί που μας χρωστούσε μας πήρε και το βόδι. Δεν φταίει αυτός αλλά οι επικριτές του που προκαλούν μίσος μεταξύ των συνοίκων.

Κάποιον τον έφτυναν και αυτός έλεγε ότι έβρεχε.

Αν έλεγε ένα συγνώμη ρε αδελφέ, υπολόγισα λάθος, έκανα λάθος θα τελείωνε το παραμύθι εκεί. Με αυτήν του την συμπεριφορά όχι μόνο ενισχύει τις υποψίες ότι υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες για την στήριξη που έλαβε στις εκλογές από τον ψευτομουφτή αλλά … τι να πει και ο δόλιος ο Ξανθιώτης. Διαβάζει τόσα, ακούει άλλα τόσα. Τι να πρωτο ξεχωρίσει.

Όπου όμως υπάρχει καπνός σίγουρα υπάρχει και φωτιά.

 

Πολύ όμορφο το άρθρο του Στέλιου Αρσενίου με τίτλο ΑΡΓΩ που φιλοξενούμε στην XanthiTimes.gr. Διαβάστε το με προσοχή.

 

Άργησε λίγο ο Σ. Μελισσόπουλος αλλά την έβγαλε και αυτός την ανακοινοσούλα του σχετικά με την συμπεριφορά του Μ. Τσέπελη. Βέβαια δεν γίνεται κατανοητό μέσα από τις αράδες της ανακοίνωσης του αν τον μέμφεται ή απλά του λέει την άλλη φορά να είναι ποιο προσεκτικός γιατί εκθέτει τον … θεσμό αλλά μέσες άκρες κάτι του λέει.

Εκείνος που σίγουρα δεν θα βγάλει ανακοίνωση κατά του Μ. Τσέπελη είναι ο Γ. Χατζηθεοδώρου. Τι να πει στον Τσέπελη όταν ΣΥΡΙΖΑ, Ζειμπέκ και ψευτομουτής ήταν τόσα χρόνια στην κυβέρνηση «κολητάρια»;

 

Όσο για τους παράνομους μετανάστες όπως αρέσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αποκαλεί τους λαθροέποικους … μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται.

Άλλα έλεγε πριν τι εκλογές. Μάλιστα φώναζε σε όλους τους τόνους, εμείς έχουμε σχέδιο, έλεγε. Όμως, που να φαντασθεί ο φουκαράς ότι οι δομές του κράτους επί ΣΥΡΙΖΑ διαβρώθηκαν τόσο πολύ που ενώ η Ελλάδα γέμισε παράνομους μετανάστες αυτοί κατάφεραν από τα εκατομμύρια που μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας να διώξουν ή 700 ή 7000 δεν θυμάμαι καλά. Δηλαδή σταγόνα στον ωκεανό.

Να ξανακυβερνήσετε  παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ να φύγει η αστυνομία και ο στρατός από τα σύνορα να μην ταλαιπωρούνται οι λαθροέποικοι να πηδάνε τις μάντρες και τα ποτάμια.

Να μπαίνουν κανονικά από τους Κήπους και να μην θαλασσοπνίγονται μιας και η θάλασσα σύμφωνα με τον Τσίπρα δεν έχει σύνορα.