Το ΠΑΡΑ 5΄ ενώνει

 

Έχουμε επανειλημμένα αναφέρει ότι το καφέ ουζερί ΠΑΡΑ 5΄ πίσω από την πρώην Αγροτική Τράπεζα, είναι το σημείο συνάντησης προσώπων και καταστάσεων όπου μεταξύ τους ουδεμία σχέση έχουν.

Όμως, το ζεστό περιβάλλον, τα λίγα αλλά εκλεκτά μεζεδάκια, το καλό τσίπουρο και προ πάντων η καλή παρέα, είναι αυτά που δένουν και ενώνουν.

Το ίδιο συνέβη το βράδυ της Τρίτης όπου είδαμε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη να πίνει το τσιπουράκι του με καλή και ζεστή παρέα.

Λίγο αργότερα πέρασε απέξω τυχαία ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης και συνεργάτες του και είναι προς τιμήν τους που κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον Πασχάλη Λύρατζη για να πιούνε ένα τσίπουρο, παρόλο που ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ τον τελευταίο καιρό του ασκεί σκληρή κριτική.

Ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης τσούγκρισε το ποτήρι του με όλη την παρέα ακόμη και με τον πολιτικό του αντίπαλο.

Είναι προς τιμήν του δημάρχου Μ. Τσέπελη που κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον πολιτικό του αντίπαλο και ήπιε ένα τσιπουράκι.

Κάθισε λίγο και μετά μαζί με τους συνεργάτες του αποχώρησε αφήνοντας τον Πασχάλη Λύρατζη να συνεχίσει με την παρέα του το τσίπουρο του, αφού στην συνέχεια και μετά την αποχώρηση του δημάρχου Μ. Τσέπελη, προστέθηκαν στο τραπέζι εκλεκτοί μεζέδες και κυνήγι.

Τονίζουμε για μία ακόμη φορά ότι το ΠΑΡΑ 5΄ενώνει ακόμη και πολιτικούς αντιπάλους.

Στην υγειά μας.