Ποιος μίλησε για χρηστή διοίκηση;

 

Σίγουρα δεν μπορούμε να μπούμε στα ενδότερα της ψυχοσύνθεσης του δημάρχου Τοπείρου Θ. Μίχογλου και θα κρίνουμε τις πράξεις της πολιτικής οντότητας του και μόνον αυτές.

Επίσης δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έκανε η εν λόγω υπάλληλος η οποία σύμφωνα με τον σύλλογο των δημοτικών υπαλλήλων του νομού Ξάνθης διώκεται από τον δήμαρχο Τοπείρου.

Όμως, από την στιγμή που υπάρχει μία σοβαρή καταγγελία από τον σύλλογο των δημοτικών υπαλλήλων της Ξάνθης και ο δήμαρχος δεν απαντά και απλά συνεχίζει να διώκει την εν λόγω υπάλληλο τότε σίγουρα κάτι … «βρωμάει».

Άλλωστε ο πολιτικός τρόπος λειτουργίας των αιρετών φαίνεται στην καθημερινότητα και την λήψη αποφάσεων.

«Διαβάζοντας» την λήψη αποφάσεων και συμπεριφορών απέναντι στους στενούς του συνεργάτες – βλέπε Λουκμακιά και Νίκο Κιατίπη, αντιλαμβάνεται κανείς ότι μέσα στην πολιτική παρουσία κρύβεται και λίγη μικροψυχία αφού το «κοινό καλό» επιτάσσει ο άρχων και διοικητής πρέπει να είναι μεγαλόψυχος.

Και η έλλειψη μεγαλοψυχίας του δημάρχου Μίχογλου φαίνεται στην λεπτομέρεια ότι η εν λόγω υπάλληλος, ήταν αδερφή του πολιτικού του αντιπάλου κάτι που δεν διαψεύστηκε από κανέναν.

Άρα η καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων έχει βάση.

Άρα η μεγαλοψυχία του άρχοντα και στην παρούσα φάση του δημάρχου, «πάει περίπατο».

Εκτός πια αν ο δήμαρχος έχει να κάνει με μία υπάλληλο που εποφθαλμιά την θέση του και κινδυνεύει η ισορροπία στον δήμο Τοπείρου ή μπαίνει, η εν λόγω υπάλληλος, κόντρα στον σχεδιασμό διοίκησης του δήμου.

Τότε ναι, είναι μία εν δυνάμει εχθρός των δημοτών γιατί εμποδίζει την χρηστή διοίκηση από την πλευρά του δημάρχου.

Στην πυρά….