Με το ζόρι … παντρειά δεν γίνεται

Διαβάσαμε την ικανοποίηση του Χ. Τοψίδη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, να είναι αποτυπωμένη στην ανακοίνωση της παράταξης του, η οποία περιχαρής ανέφερε ότι «έσυρε» τον Χ. Μέτιο και την παράταξη του να συζητήσουν σημαντικά θέματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο που συστηματικά  απέφευγε.

Τα συμαντικά θέματα που έφερε η αντιπολίτευση και αναγκάστηκε να ψηφίσει ακόμη και ο Χ. Μέτιος αφορούσαν την εξόρυξη του χρυσού, του μεταναστευτικού και των προβλημάτων που αποκλεισμού που αντιμετώπισε το νησί της Σαμοθράκης το καλοκαίρι.

Εμείς θα πούμε ένα μπράβο στην αντιπολίτευση και «έσυρε» την συμπολίτευση σε αποφάσεις που αφορούν το καλό του τόπου αποτυπώνοντας έτσι τον δυναμισμό της παράταξης αλλά…

Δυστυχώς όμως, όπως σε κάθε παραμύθι έτσι και σε αυτό υπάρχει και ένας δράκος και στην παρούσα φάση ακούει στο όνομα Χ. Μέτιος.

Αλήθεια πιστεύει ο κ. Τοψίδης ότι ο ασκών την διοίκηση της περιφέρειας και διαχειριστής των κονδυλίων, Χ. Μέτιος,  θα επιτρέψει στην αντιπολίτευση να αξιοποιήσει την ήταν του; Μάλλον ερασιτεχνικά χαίρετε ο Χ. Τοψίδης.

Μπορεί να πάρθηκαν σοβαρές αποφάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όμως στελέχη της διοίκησης της Περιφέρειας θα τις υλοποιήσουν και φυσικά θα τις χρηματοδοτήσουν αν παραστεί ανάγκη.

Σιγά ο Χ. Μέτιος και κάθε Χ. Μέτιος μπορεί να έχει την απαραίτητη πολιτική ευθύτητα να υλοποιήσει μία απόφαση που του επέβαλε η αντιπολίτευση.

Αλήθεια πόσο πολιτικά μεγαλόψυχος πιστεύει Χ. Τοψίδης, ότι είναι ο Χ. Μέτιος;