Και εδώ ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος νομιμοποιώντας σε υπέρτατο βαθμό ένα «θολό» σχολείο

Οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν συμφωνούν με την επιστολή του διδασκαλικού συλλόγου και ιδιαίτερα δεν επικροτούν την επιστολή του προέδρου των δασκάλων Δ. Ντούμο που στηρίζει ένα ξεκάθαρα παράνομο σχολείο.

Σε συζήτηση μας με εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι καθηγητές ακούστηκαν κάθετοι. «Όχι δεν συμφωνούμε με την πρωτοβουλία του Δ. Ντούμου» βέβαια να πούμε και του στραβού το δίκιο οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης δεν βγήκαν επίσημα να πούνε ότι ο κ. Ντούμος έχει άδικο άρα τα όλα τα άλλα είναι λόγια του αγέρα.

Να πάμε στο δια ταύτα. Πάντοτε σύμφωνα με τους καθηγητές, ο πρόεδρος Δ. Ντούμος έχει στο Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πολλούς Συριζαίους και μοιραία υποστήριξε τις θέσεις τους και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης της επιστολής στήριξης των καθηγητών του μειονοτικού σχολείου, που καθοδηγούμενοι από ξένα κέντρα σκοτεινά και αδιάφορα για την εκπαίδευση, ζητούν  στην ουσία την νομιμοποίηση ενός παράνομου ιδιωτικού σχολείου όπου η χρηματοδότηση του είναι θολή και σκοτεινή.

Βέβαια βλέποντας κανείς την φωτογραφία με κοτζάμ πρωθυπουργό να βρίσκεται στην αυλή αυτού του «περίεργου» σχολείου όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λειτουργεί ως «πλυντήριο συνειδήσεων» παρά ως σχολείο, τι να σου κάνουν και οι δάσκαλοι;

Ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός της Χώρας τους έταξε αίθουσες και σχολεία, τι έμεινε από τους δασκάλους, έστω και Συριζαίους;