Δεν κάθισε άσχημα του δημάρχου

 

Ευνοϊκή η συγκυρία για την νέα δημοτική αρχή η επέτειος των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της πόλης.

Προηγήθηκε της σημαντικής αυτής ημέρας, 4 Οκτωβρίου 2019, η σχετική καθαριότητα της πόλης, η ασφαλτόστρωση όπου είχε προγραμματισθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, υψηλοί επισκέπτες, κόσμος στους δρόμους και ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης έζησε το όνειρό του παρόλο που κινητήριος δύναμη σε όλο το παρασκήνιο και προσκήνιο ήταν ο αντ αυτού Αντιδήμαρχος Μ. Φανουράκης.

Μ. Τσέπελης και Μ. Φανουράκης ένα  καλό δίδυμο που ίσως κάνει δουλειά για την πόλη.

Ο Μ. Τσέπελης στις δημόσιες σχέσεις είναι πολύ καλός, ο Μ. Φανουράκης είναι οργανωτικός.

Τελικά ίσως αυτό το δίδυμο αν δεν μπλέξει σε «παρατράγουδα» που φθείρουν την διάθεση για δουλειά, ίσως αφήσει κάτι θετικό στην πόλη.

Βέβαια το δίδυμο της διοίκησης το είδαμε στα εύκολα. Κανένας δεν αμφισβητεί το γεγονός πώς όταν πρόκειται για φιέστες όλοι λίγο πολύ, όταν υπάρχει διαθέσιμο χρήμα, τα βγάζουν πέρα σε συνάρτηση βέβαια με τις συνεργασίες και την σχετική οργάνωση.

Η επιτυχία πλέον της νέας δημοτικής αρχής, θα φανεί στην πορεία και την πραγματική ενασχόληση με την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και την επίτευξη των προεκλογικών δεσμεύσεων.

Εκεί δεν έχει γιορτές και πανηγύρια, με δεδομένο ότι οι Ξανθιώτες για πολλά χρόνια δεν είδαν κάτι θετικό στην πόλη.

Είναι γεγονός ότι οι Ξανθιώτες δίνουν πίστωση χρόνου στην νέα δημοτική αρχή σε αντίθεση με την αντιπολίτευση και ποιο συγκεκριμένα τον Γιάννη Παπαχρόνη που δήλωσε ότι η νέα δημοτική αρχή έχει πίστωση χρόνου μέχρι και την Κυριακή.