Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο περιμένει την Ελλάδα και φυσικά τους Έλληνες πολίτες από τους επιθετικούς “πρόσφυγες” όταν στα συνθήματα τους αναφέρουν την φράση “σκοτώστε τους αστυνομικούς”.
Για να γίνει αντιληπτό, οι άνθρωποι υποτίθεται που είναι κυνηγημένοι από τον πόλεμο, βρήκαν μία ζεστή αγκαλιά, αυτήν της Ελλάδος για να ξαποστάσουν και να πουν τον πόνο τους και στην συνέχεια, σαν τις οχιές που μεγαλώνουν στον κόρφο, τσιμπάνε αυτούς που τους παρέχουν στέγη και τροφή.
Αυτό και μόνον πρέπει να σταθεί η αφορμή για να λάβουν σοβαρές αποφάσεις αυτοί που κρατούν τις τύχες της Χώρας μας  στα χέρια τους.
Με λίγα λόγια, βάλαμε τους εχθρούς μέσα στο σπίτι μας ή όπως λέει ο λαός, βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας.
Πιστεύει κανείς πώς αυτοί οι άνθρωποι που ξεκάθαρα τα σημάδια δείχνουν ότι ήρθαν στην χώρα μας όχι κυνηγημένοι αλλά με σκοπό να της κάνουν κακό και ζητούν τον θάνατο των αστυνομικών, άραγε πόσο δύσκολο είναι να προκαλέσουν τον θάνατο σε αθώους πολίτες οι οποίοι από το υστέρημά τους τους συντηρούν;
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών Λέσβου, Βασίλη Ροδόπουλο, οι μετανάστες του Κέντρου Υποδοχής φώναζαν «Kill police» την ώρα που οι αστυνομικοί του νησιού έσπευδαν να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της χθεσινής πυρκαγιάς! «Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Είχαν πολύ επιθετική συμπεριφορά, δεν άφηναν τα πυροσβεστικά για την κατάσβεση», συνέχισε ο κ. Ροδόπουλος, ενώ σημείωσε πως από τύχη δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα.
«Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το πράγμα», συνέχισε λέγοντας πως αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια βρίσκονται 13.000 άτομα από πάνω 17 διαφορετικές φυλές.
Πηγή: philenews / in.gr