Όλη η Ελλάδα θα γίνει Μόρια.

ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ;

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

Φονικά στην Μόρια γινόταν κάθε μέρα εδώ και πολύ καιρό.

Γινόταν φονικά στις στοιβαγμένες ψυχές σε έναν χώρο που δεν έπρεπε να βρίσκονται  άνθρωποι που ενώ γνωρίζουν ότι εκεί δεν έχει μέλλον, συνεχίζουν να έρχονται για κάποιον ανεξήγητο λόγο.

Γινόταν φονικό στις ψυχές των κατοίκων  της Μόριας που έβλεπαν καθημερινά την φωτιά να καίει μέσα στο σπίτι τους.

Σκοτωνόταν καθημερινά ο τουρισμός και η οικονομία του νησιού καθώς και των γύρω νησιών που έβλεπαν τους τουρίστες μέρα με την μέρα να λιγοστεύουν και κανένας να μην μπορεί να κάνει τίποτε.

Το πολιτικό σύστημα ανίκανο να διαχειριστεί το πρόβλημα απλά το άφηνε να διαιωνίζεται ώσπου ήρθε η μέρα που το πρόβλημα είχε τους δύο καμένους νεκρούς ανθρώπους.

Η φωτιά άναψε.

Ποια πόλη της Ελλάδος έχει σειρά να καταστραφεί;

Πόσοι ακόμη παράνομοι μετανάστες θα σκοτωθούν μεταξύ τους,  και μέσα σε αυτήν την καλλιεργούμενη αντιπαλότητα  και έχθρα θα μπούνε τυχαία(;) άτυχα (;)απλοί και ανυποψίαστοι Έλληνες πολίτες;

Σε πόσα σχολεία θα αντικατασταθούν από Ελληνόπουλα από “μεταναστόπουλα”;

Ήδη ο τρόμος βασιλεύει στις μεγαλουπόλεις της Ελλάδος και αυτός ο τρόμος, μεταφέρεται με αποφάσεις των κυβερνήσεων στην περιφέρεια εκεί όπου ακόμη υπάρχουν πατριώτες ή «φασίστες» όπως αρέσκονται να τους αποκαλούν οι «προοδευτικοί».

Τι θα γίνει;

Ποιος και πότε θα σταματήσει το αίσθημα της αδικίας σε βάρος της ασφάλειας, της παιδείας, της θρησκείας των Ελλήνων Πολιτών;

Ήδη από χθες τα κεντρικά κανάλια συντεταγμένα όργανα της παγκοσμιοποίησης «παίζουν» ολημερίς και ολονυχτίς τον θάνατο των καμένων δύστυχων «μεταναστών».

Η λέξη «παράνομων» έχει χαθεί και οι παράνομοι μετανάστες μέσα από την τηλεόραση και τα χείλη των υπουργών, έγιναν μετανάστες μέχρι οι Έλληνες πολίτες αφημένοι – παραδομένο ι στην λεηλασία της Εθνικής Συνείδησης να πιστέψουν ότι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν στην χώρα μας γιατί έχουν πόλεμο στην χώρα τους σε μία προσπάθεια του πολιτικού και «μιντιακού» συστήματος να στρέψουν την προσοχή των πολιτών σε αυτό και όχι στην πραγματικότητα που λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μία ασύμμετρη προς το παρών απειλή για την χώρα μας και μεταφέρουν απλά τον πόλεμο στην Χώρα μας  κάθε ώρα, κάθε μέρα, συντεταγμένα, συντονισμένα,  βάση σχεδίου.

Η Μόρια είναι η αρχή.

Όλη η Ελλάδα σε μία πενταετία το λιγότερο, θα είναι μία Μόρια.