Νεϊμάρ: Νέο συμβόλαιο ετοιμάζει η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει τον Νεϊμάρ να είναι και πάλι ο ηγέτης της και να σκοράρει συνεχώς και θέλει να τον «δέσει» για να μην τραβήξει ότι πέρασε το φετινό καλοκαίρι

Ο Νεϊμάρ αποτέλεσε τον παίκτη που απασχόλησε περισσότερο από τον καθένα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, από όπου τον απέκτησαν οι Γάλλοι για 222 εκατ. ευρώ.

Όμως μετά από πολύμηνη «ταλαιπωρία» και καθημερινές επαφές ο Βραζιλιάνος δεν έκανε πράξη την επιθυμία του και ξέμεινε στην Παρί. Όμως από την ημέρα που ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές κι έπειτα ο Νεϊμάρ είναι άλλος άνθρωπος και σε δύο παιχνίδια όχι μόνο σκόραρε κι έδωσε βαθμούς στου Γάλλους, αλλά συμμετείχε ενεργά και με χαρά στην ομάδα.

Για αυτό τον λόγο και για να μην τραβήξει ότι και φέτος η Παρί φέρεται έτοιμη να προσφέρει επέκταση συμβολαίου στον Νεϊμάρ, με ακόμα καλύτερες απολαβές και ήδη οι πρώτες επαφές έχουν γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα με το «Le10Sport». Το υπάρχον συμβόλαιο του λήγει το 2022, κι όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν αποκλείεται αν συμφωνήσει να είναι μέχρι το 2024.