ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟΝ «ΜΠΙΖΙΜ ΤΣΕΠΕΛΗ»

Να ξεκινήσουμε από την επίσκεψη του Τούρκου Προξένου στον δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη. Εντάξει δεν έγινε και τίποτε,  αφού η Αθήνα θέλει επίσημο αυτί του Υπουργείου Εξωτερικών της Άγκυρας στην Κομοτηνή, ο Τούρκος Πρόξενος  καλά κάνει.

Άρα αφού η Αθήνα τον θέλει στα πόδια της Θράκης ο Τούρκος Πρόξενος  οργανώνει και οργώνει την Θράκη. Άλλωστε προσφέρει υπηρεσίες του στην πατρίδα του.

Το θέμα σε αυτήν την περίπτωση είναι τι κάνει η  Θράκη εκτός από το να φωτογραφίζεται.

Απολύτως τίποτε.

Μείναμε λοιπόν στην επίσκεψη του Τούρκου Προξένου ο οποίος ήρθε στην Ξάνθη να δώσει τα συχαρίκια του στον νέο δήμαρχο, ως θεσμικός παράγοντας, σε θεσμικό παράγοντα. Μέχρις εδώ όλα καλά.

Το θέμα είναι ότι στην φωτογραφία η οποία ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο, και ο Τούρκος Πρόξενος την δημοσιοποίησε και πολύ καλά έκανε, αφού αυτό εξυπηρετεί τους σκοπούς της παρουσίας του στην Θράκη.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Τούρκος Πρόξενος, φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους του οι οποίοι δηλώνουν Τούρκοι κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου.

Άρα τι έχουμε με βάση την φωτογραφία;

Έναν Έλληνα δήμαρχο, τον Μ. Τσέπελη, να φωτογραφίζετε με τον Τούρκο Πρόξενο και τους Τούρκους αντιδημάρχους του.

Τι βγαίνει στην σούμα; Ότι ο  δήμος ΙΣΚΕΤΣΕ – Ξάνθη – διοικείτε από έναν Έλληνα δήμαρχο και τέσσερις που δηλώνουν Τούρκοι.

Για αυτό σε στήριξαν στις εκλογές Μανώλη μου. Για να μπορούν να τα λένε και επίσημα πλέον.

Μήπως φαντάστηκες ότι σε στήριξαν γιατί ήσουν ο ικανότερος υποψήφιος δήμαρχος;

 

 

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

 

Δεν μπορεί, οι αυτοδιοικητικοί της Ξάνθης που άσκησαν και ασκούν εξουσία πρέπει να έχουν ψυχολογικό πρόβλημα με τους παιδικούς σταθμούς της πόλης και μάλιστα δια παραταξιακά.

Έκλεισαν μέσα σε 24 ώρες ένα παιδικό σταθμό αφήνοντας κρεμασμένη σχεδόν την μισή Ξάνθη από το Αμοιρίδιο και κάτω.

Στον αντίποδα προσπάθησαν μέσα σε 24 ώρες να αγοράσουν έναν άλλον παιδικό σταθμό έτοιμο στην βόρεια πλευρά της πόλης όπου εκείνη η περιοχή τουλάχιστον την δεδομένη χρονική περίοδο, ήταν καλυμμένη από παιδικούς σταθμούς και  που η εν λόγω προς πώληση επιχείρηση,  πουλούσε τα μεταχειρισμένα μαχαιροπίρουνα 10.000 ευρώ ενώ καινούρια έκαναν 1000 ευρώ.

Μετά, ανακαλύπτουν ότι  τα παιδάκια των πέντε παιδικών σταθμών που φιλοξενούνται και γίνει το κακό στερούνται πυρασφαλείας.

Και ενώ τα παιδάκια είναι σε κίνδυνο, η δημοτική αρχή συζητά αν και πόσα θα δώσει στο νομικό πρόσωπο το οποίο θα κάνει τον διαγωνισμό για να βρεθεί εργολάβος που θα τα κάνει με την βοήθεια της Τεχνικής υπηρεσίας αλλά απαιτείτε χρόνος τουλάχιστον 6 μηνών ενώ τα παιδάκια κινδυνεύουν σήμερα.

Το αφελές ερώτημα μας. Γιατί ρε παιδιά δεν το κάνει το έργο η Τεχνική Υπηρεσία που και μηχανικούς έχει, και τεχνίτες έχει και θα κοστίσουν πολύ λιγότερα στους δημότες της Ξάνθης;

Επίσης πρέπει εκεί στον δήμο Ξάνθης και τους δορυφόρους του  να έχουν και πρόβλημα με το μέτρημα των χρημάτων. Δηλαδή όπως μαθαίνουμε  μία δουλειά αυτού του επιπέδου που είναι να γίνει στους παιδικούς, μας λένε άνθρωποι που ξέρουν, μπορεί να γίνει  με 15.000 άντε 50.000 ευρώ,  κάποιοι την κοστολογούν 220.000 ευρώ.

Μα τέλος πάντων, τι νομίζουν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι τους ότι τα χιλιάρικα είναι πασατέμπο;

Βρε σεις … είναι χιλιάρικα των Ξανθιωτών που σας τα πληρώνουν με ιδρώτα και αίμα.

 

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΥΨΗΛΙΟΒΑΘΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ

 

Ειλικρινά είναι να λυπάσαι τους δημοτικούς υπαλλήλους, στενούς συνεργάτες δημάρχων, αντιδημάρχων, προέδρων και πάει λέγοντας στον δήμο της Ξάνθης γιατί είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν ακόμη και παρά-φύση εντολές όπως π.χ. να γίνονται μεταφορείς εντολών που όχι απλά τους φέρνουν σε δύσκολη θέση, αλλά προσβάλλουν συμπολίτες τους, αλλά δεν τολμούν να φέρουν αντίρρηση για να μην πέσουν σε δυσμένεια από τους πολιτικούς τους προϊσταμένους οι οποίοι νομίζουν πώς αφού ο λαός της Ξάνθης με την μη προσέλευση του στις κάλπες, τους έδωσε εξουσία, αυτοί  αλλοπαρμένοι από την ματαιοδοξία και μεθυσμένοι από το πιοτό της εξουσίας,  δίνουν εντολές στους δημοτικούς υπαλλήλους  να προσβάλλουν δημοσιογράφους, οι οποίοι, αν μη τι άλλο, μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου – την μοναδική τους επαφή με το πολιτικό προσωπικό του δήμου, ως παρατηρητές – δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα και δεν έχουν  προσβάλλει κανέναν.

Αυτά προς το παρών για την εξουσιομανία ορισμένων και την προσβολή άλλων, λόγω αυτής. Σίγουρα θα επανέλθουμε.

 

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ «ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ»

 

Όχι κ. Μελισσόπουλε, δεν νικηθήκατε από την Αθήνα που έχει γραμμένη την Ξάνθη στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Νικηθήκατε από εσάς τους ίδιους που θέλατε όλοι να γίνεται δήμαρχοι στην θέση του δημάρχου χωρίς να προβλέψετε την αυτοπροστασία του πολιτικού συστήματος.

Ενός πολιτικού συστήματος που είτε με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ είτε την ΝΔ ακόμη και το ΠΑΣΟΚ να έβγαινε στην εξουσία θα έκανε αυτό που έκαναν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, δηλαδή θα φρόντισε να αυτοπροστατευθεί.

Άρα, αντί να φταίνε οι άλλοι που τώρα εσείς και όλοι οι υπόλοιποι επικεφαλής δώσατε τον προεκλογικό σας αγώνα και  δεν τάχατε την εύνοια του πολιτικού συστήματος και  το απολαμβάνει ο Μ. Τσέπελης και οι στενοί του συνεργάτες,  δεν σημαίνει πώς φταίνε οι άλλοι. Η δική σας ματαιοδοξία φταίει γιατί ενώ βλέπατε την μπανανόφλουδα, την πατήσατε.

Δεν νικηθήκατε κύριε Μελισσόπουλε απλά εσείς και όλοι οι υπόλοιποι επικεφαλής των παρατάξεων που  συμμετείχατε σε ένα «σικέ» πολιτικό παιγνίδι  με σκοπό τον έλεγχο της αυτοδιοίκησης.

Αγαπητέ κύριε Μελισσόπουλε το Πολιτικό Σύστημα των Αθηνών θέλει αυτοδιοικητικούς «λοβιτουρατζήδες» για να μπορεί να υπάρχει και να δουλεύει για την πάρτι του.

Δεν το πήρατε χαμπάρι εσείς και πολύ άλλοι,  όπου κανένας δεν αμφισβητεί τις καλλίτερες των προθέσεων σας.