Π. Λύρατζης: Λίγη σοβαρότητα κύριοι. Πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα hot spot;

 

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Π. Λύρατζης, ζητά να αντιμετωπισθεί το θέμα της δημιουργίας hot spot στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της Σταυρούπολης με την ανάλογη σοβαρότητα γιατί διακυβεύεται το μέλλον της περιοχής.

Με την δημόσια τοποθέτηση του ο Π. Λύρατζης, ζητά από τους χειριστές του όλου θέματος να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την θέση της.

Τελικά θα γίνει hot spot στην Σταυρούπολη ή θα αξιοποιηθεί προς το συμφέρων της τοπικής και κατ επέκταση της Ξανθιώτικης Κοινωνίας;

Ο Π. Λύρατζης και η κοινωνία της Ξάνθης ζητά μία ξεκάθαρη απάντηση στο καυτό θέμα που αγγίζει σχεδόν όλη την Θράκη.

Σεβόμενος τους θεσμούς της πόλης και χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν, διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή σήμερα το δημοσίευμα της εφημερίδας Φωνή της Ξάνθης που αφορά τη συνάντηση του βουλευτή Ξάνθης κ. Τσιλιγγιρη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο οποίος δεσμεύεται ότι θα λάβει σοβαρά τις αντιρρήσεις του Ξανθιωτη βουλευτή για την δημιουργία hot spot στο στρατόπεδο της Σταυρούπολης, που σημαίνει ότι τίποτα ακόμη δεν έχει αποφασισθεί πάρα τις δηλώσεις τόσο του μητροπολίτη Ξάνθης αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευφραιμιδη που τους διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να γίνει κέντρο φιλοξενίας μεταναστών το στρατόπεδο Αναλογιδη στην περιοχή της Σταυρούπολης . Επιτέλους μια ξεκάθαρη απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι όταν την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Τσεπελης δηλώνει ότι σκοπεύει να κάνει το στρατόπεδο χώρο παιδικών κατασκηνώσεων!!! Επιτέλους λίγη σοβαρότητα κύριοι όταν αφορά το μέλλον του τόπου μας, ζητούμε μια ξεκάθαρη απάντηση χωρίς μικροπολιτικές και πελατειακές λογικές!!!