Γ. Χατζηθεοδώρου: «κολλημένος» στην ιδεοληψία

Με μία πεισματική πολιτική εμμονή ο Γ. Χατζηθεοδώρου επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη, δηλώνει ότι η παράταξη του δεν συμφωνεί με την τροποποίηση που εφάρμοσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και που δίνει την βιωσιμότητα των δήμων απέναντι στις απαιτήσεις των δημοτών για διοίκηση και επίλυση προβλημάτων.

Ο κ. Χατζηθεοδώρου ενώ μας λέει ότι δεν συμφωνεί με το δημαρχοκεντρικό τρόπο διοίκησης του δήμου, δεν μας λέει τι θα κάνει για αυτό και ο λόγος είναι ότι καλώς ή κακώς εκπροσωπεί αριθμό δημοτών.

Θα παραιτηθεί αυτός και η παράταξη του από το Δημοτικό Συμβούλιο; Θα απεργήσει; Θα κατεβάσει τους δημότες που τον ψήφισαν στον δρόμο;

Καλή είναι η στείρα στηλίτευση του νόμου, όμως η πραγματικότητα είναι εδώ. Καλείτε πλέον ο κ. Χατζηθεοδώρου να διαχειριστεί την πραγματικότητα ως εκπρόσωπος των δημοτών της Ξάνθης.

Τελικά τι θα κάνει;

Επίσης αποκαλεί εμμέσως πλην σαφώς τον νέο δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη ότι έχει πελατειακές σχέσεις, ότι εξασθενεί τις δομές και τους μηχανισμούς διαβούλευσης και λογοδοσίας και  αποθαρρύνει τους πολίτες  να συμμετάσχουν στα κοινά.

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε πώς θα απαντήσει ο δήμαρχος για αυτές τις έμμεσες κατηγορίες του κ. Χατζηθεοδώρου και ούτε ενδιαφέρει τους πολίτες της Ξάνθης μία ακόμη πολιτική κοκορομαχία.

Οι πολίτες της Ξάνθης  έστειλαν τον κ. Χατζηθεοδώρου στο Δημοτικό Συμβούλιο για να εισηγηθεί, να ψηφήσει και καταψηφίσει αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Τελικά ο κ. Χατζηθεοδώρου θα συμμετάσχει στην διοίκηση του δήμου με αυτό το νομοθετικό πλαίσιο ή θα κάνει «αντάρτικο»;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ