Δημόσιο ευχαριστήριο για την  Καλοκαιρινή Γιορτή 2019 των Ηλικιωμένων του Γηροκομείου Ξάνθης.

 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου “Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” , φορέας διαχείρισης του Γηροκομείου Ξάνθης ευχαριστεί και δημοσίως όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η  Καλοκαιρινή Γιορτή 2019 των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Ξάνθης την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.

Την καθιερωμένη πλέον Καλοκαιρινή Γιορτή των ηλικιωμένων του,γιόρτασε φέτος για  έβδομη χρονιά το Γηροκομείο Ξάνθης ο «ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» την Παρασκευή 23 Αυγούστου  στον αύλειο χώρο του, με μουσική, χορό, τραγούδι και φαγητό. Φίλοι παλιοί και νέοι του ιδρύματος, συντροφεύσανε τους παππούδες μας με περίσσιο κέφι, αγάπη και καλή διάθεση. Αρωγοί στη γιορτή μας ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Κατασκηνωτές» οι οποίοι έψησαν με εξαιρετική ομολογουμένως μαεστρία τα κρεατικά, η φιλανθρωπική επιτροπή«Γυναίκες της Αγάπης» του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», αλλά και δεκάδες εθελοντές που υποδέχτηκαν και εξυπηρέτησαν τους καλεσμένους μας. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης) και ο Δήμος Ξάνθης.

Σημαντική εθελοντική βοήθεια παρείχαν για την διοργάνωση αυτής της γιορτής-εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ηθική ενίσχυση του Ιδρύματος το μουσικό συγκρότημα ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ με τους μουσικούς Δομνίδη Φίλιππο, Γαβριηλίδη Ιωάννη, Μυγδαλά Ανδρέα, Πανταζίδη Σωτήρη και την υπέροχη Μίνα Μπάτζιου. Επίσης φιλική συμμετοχή είχε η Ελένη Μωρέα. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ’ΣΣ για τη συνεχή συμπαράστασή του και για την προσφορά 700 τεμαχίων αρτιδίων και 30 άρτων.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητού του Δ’ΣΣ Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Σκουφίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κολλάρος Γεώργιος, ο προσωπάρχης των Πλαστικών Θράκης κ. Ιωάννης Σπυριδόπουλος,ο κ. Σάββας Μελισσόπουλος και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης, Ξάνθη για Όλους και Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας ,η πρόεδρος του Λυκείου των Ελλήνιδων κ. Ευτέρπη Στάντσιου, νεοεκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, πλήθος Ξανθιωτών, το ΚΑΠΗ της ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ αλλά και φίλων του ιδρύματος από την περιοχή της Χρυσουπόλεως οι οποίοι μισθώσανε ένα λεωφορείο.

 

 

 

 

 

 

 

Καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς αρκετοί από τους επισκέπτες μας «περπάτησαν» εσωτερικά αλλά και εξωτερικά στο σύνολο του γηροκομείου της καρδιάς μας, εντυπωσιασμένοι κατά ομολογία τους από τους ανακαινισμένους επισκευαστικά και αισθητικά χώρους του ενώ με ευλάβεια άναψαν και το καθιερωμένο κεράκι στον ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης. Ιδιαίτερη νότα στην υπέροχη αυτή εκδήλωση έδωσαν οι μικροί φίλοι του γηροκομείου οι οποίοι  καταευχαριστήθηκαν το παιχνίδι τους  στην παιδική χαρά που προσφάτως τοποθετήθηκε στην καταπράσινη αυλή του Ιδρύματος. Στο τέλος αυτής της υπέροχης Αυγουστιάτικης βραδιάς η οποία έχει καθιερωθεί να εορτάζεται ετησίως στις 23 Αυγούστου, ημέρα αποδόσεως της Κοιμήσεως  Της Θεοτόκου (εννιάμερα της Παναγίας) οι παππούδες και οι γιαγιάδες αφού χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους με ακούσματα που τους θύμισαν τα νιάτα τους, με τεράστια χαμόγελα και ζωγραφισμένη την συγκίνηση στο πρόσωπό τους ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους «αγκάλιασε» και παραβρέθηκε στην γιορτή τους. Στα αξιοσημείωτα της φετινής γιορτής ήταν η μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων που ήρθαν να συνδιασκεδάσουν με τους παππούδες μας και να συμπαρασταθούν στο έργο του διοικητικού συμβουλίου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των επαγγελματιών της πόλης μας που εν μέσω οικονομικής κρίσης προσέφεραν  εκλεκτά εδέσματα και είδη που καταναλώθηκαν στη γιορτή μας. Με τη χειρονομία τους αυτή συμπαραστέκονται και κάνουν το έργο της σημερινής διοίκησης ευκολότερο, η οποία προσπαθεί πάντα για την καλύτερη αξιοποίηση όλων αυτών των προσφορών. Είναι για μας πραγματικά ιδιαιτέρως σημαντικό ότι όλοι οι παρακάτω αναφερόμενοι συνδράμουν με τον τρόπο τους και συνήθως από το υστέρημά τους, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για να επιβιώσει και να «σταθεί» το ίδρυμα και να είναι ακόμη καλύτερη και αξιοπρεπέστατη η διαμονή των παππούδων και των γιαγιάδων μας στα στερνά τους χρόνια. Ευχαριστούμε λοιπόν τους κάτωθι :

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΩΝ

 

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

 

 

  1. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε – ΔΗΜ.ΑΓΟΡΑΣ 54-58 (6  ΚΙΛΑ  ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ, 11 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)

 

 

 

 

 

 

  1. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΟΜΗΡΟΥ 72 (60 ΤΕΜ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ,  50 ΤΕΜ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ)
  2. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ  –ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 67 (5 ΚΙΛΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ)
  3. ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟΑΦΟΙ ΣΙΟΥΤΗ Ο.Ε. – Λ.ΣΤΡΑΤΟΥ 5-7 (5 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)
  4. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ«ΦΑΡΜΑ» ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΥΡΓΕΛΗΣ – ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 15 Α (50 ΤΕΜ  ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ)
  5. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ GOLDENCHICKEN-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ–1Ο ΧΛΜ ΞΑΝΘΗΣ – ΛΕΥΚΗΣ (18 ΚΙΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)
  6. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΦΟΙ ΜΠΑΝΤΑΚ Ο.Ε – ΕΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ–ΞΑΝΘΗΣ (10 ΚΙΛΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ, 10 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)
  7. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (2 ΚΙΛΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ)
  8. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΑΛΕΝΤΖΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 7 (100 ΤΕΜ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ)
  9. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΡΕΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΟΥΚΑ Θ. & ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ Α (4 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)
  10. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΑΘΗΝΩΝ 32 (4,5 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ )

 

 

 

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ – ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

 

  1. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ – ΜΑΛΕΤΣΙΔΟΥ 107 (6 ΚΙΛΑ ΚΑΡΙΟΚΕΣ)
  2. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΑΛΑΓΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ GALAXY – (1,5 ΚΙΛΟ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ)
  3. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΥΨΕΛΗ – ΑΙΔΙΝΙΟΥ 26 (1,5 ΚΙΛΟ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ)
  4. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΝΘΕΩΝ – ΠΛΑΤΩΝΟΣ 5 (2 ΚΙΛΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ )
  5. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΝΤΟΝΙ – 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 34 (1 ΚΙΛΟ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ)
  6. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΖΟΥΚΑΣ – ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 25 (4 ΚΙΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ)
  7. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ SWEET ART – ΤΖΑΒΕΛΛΑ 23 (6 ΚΙΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ)

 

 

 

 

 

 

 

  1. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ – 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 186 (3,5 ΚΙΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ)

 

 

ΚΑΒΕΣ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ

 

 

 

 

  1. ΤΑΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 2ο ΧΛΜ ΞΑΝΘΗΣ – ΚΑΒΑΛΑΣ (20 ΛΙΤΡΑ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ, 24 TEM 0,5 ΛΙΤΡΩΝ ΜΠΥΡΕΣ )
  2. ΠΟΤΟΠΟΙIΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΘΑΣ ΜΑΝΙΤΣΑ –ΒΙΟΠΕ (2 ΨΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, 24 ΤΕΜ 0,33 ΛΙΤΡΑ COCACOLA)
  3. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ – EO ΞΑΝΘΗΣ – ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (12 ΦΙΑΛΕΣ ΚΡΑΣΙΑ)

 

 

ΛΟΙΠΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΙΔΙΩΤΕΣ

 

 

  1. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε-DISCOUNTMARKET – ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΟΛΗ 67 (10 ΚΙΛΑ ΚΟΧΥΛΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ, 4,5 ΚΙΛΑ ΡΥΖΙ, 3 ΤΕΜ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ, 350 ΤΕΜ ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ)
  2. ΠΕΝΤΕ ΑΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΟΛΗ 79 (1 ΤΕΜ ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ, 5 ΤΕΜ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ,5 ΤΕΜ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ, 5 ΤΕΜ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ, 5 ΚΙΛΑ ΚΟΠΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ,5 ΤΕΜ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ, 5 ΚΙΛΑ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, 10 ΤΕΜ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ, 2 ΤΕΜ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, 250 ΤΕΜ ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, 90 ΤΕΜ ΣΟΥΒΛΑΚΙ)
  3. ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε – ΝΕΟ ΕΡΑΣΜΙΟ (70 ΤΕΜ ΑΓΓΟΥΡΙΑ, 70 ΚΙΛΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ)
  4. ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΒΙ.ΠΕ ΞΑΝΘΗ (6 ΚΙΛΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ , 6 ΚΙΛΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ)
  5. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ ΑΜΦΕΡΑΟΣ – ΚΙΜΜΕΡΙΑ ( 2 ΚΙΛΑ ΓΛΥΚΑ)
  6. ΠΑΓΑΚΙΑ EXPRESS – ΤΕΡΜΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 16 (15 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΑΓΑΚΙΑ)

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. ΑΦΟΙ ΜΠΕΡΤΟΥ Ο.Ε –  ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ  (80 ΤΕΜ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ)
  2. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – Θ.ΔΟΥΚΑ 12 (ΠΑΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ)
  3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΙΔΗΣ – (80 ΤΕΜ ΠΑΣΤΑΚΙΑ )