Το ΚΤΕΛ  Ξάνθης αρωγός στην κοινωνία επιτελεί έργο που πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια του επιχειρείν.

Πολλές φορές κατά την διάρκεια των μαθητών στα σχολεία το Κράτος που είναι υποχρέωση του να το στηρίξει γιατί το βγάζει από τα δύσκολα με δεδομένο ότι είναι υποχρέωση του να μεταφέρει τους μαθητές στα σχολεία καθυστερεί και δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του απέναντι σε έναν οργανισμό όπως το ΚΤΕΛ.

Ας ελπίσουμε φέτος με την νέα σχολική σαιζόν να μην έχουμε τις ίδιες εικόνες με παλαιότερες σχολικές περιόδους όπου οι μέτοχοι έβαζαν από την τσέπη τους για να μεταφέρουν τα παιδιά στα σχολεία.

Επίσης θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε συλλόγους, σχολεία και πολίτες ότι το ΚΤΕΛ Ξάνθης διαθέτει  τις υποδομές  για τουρισμό και ταξίδια αναψυχής.

Είναι σε θέση να μεταφέρει σε κάθε γωνιά της Ευρώπης οδικώς όσους ομαδικά ή μεμονομένα, στα πλαίσια διοργάνωσης τουριστικών πακέτων τους Ξανθιώτες σε κάθε τουριστικό προορισμό που επιθυμούν.

Μάλιστα οι χειμερινοί τουριστικοί προορισμοί που προγραμματίζονται από το Επιτελείο του ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ TURS έχουν σαν γνώμονα το άνετο ταξίδι με τα υπερσύγχρονα λεωφορεία, την άνετη και οικονομική διαμονή και φυσικά τις ανάλογες δραστηριότητες.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΨΥΧΗ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΊΤΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ TURS

ΕΙΣΘΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ