ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

 Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τι προτίθεται να κάνει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη για το καυτό θέμα που της παρέδωσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και είναι ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού.

Στο θέμα αυτό η Κυβέρνηση το μόνο που ξεκαθάρισε είναι ότι δυστυχώς η Ελλάδα για να είναι αξιόπιστη στους Εταίρους θα πρέπει να τηρεί και τις αποφάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης η οποία διαχρονικά απέδειξε ότι στα Εθνικά Θέματα κρατούσε λίαν επιεικώς μία πολύ έως επικίνδυνη «χαλαρή» στάση.

Το θέμα πλέον για τις τελικές αποφάσεις καθώς και για την μη τήρηση των συμφωνηθέντων από τους Σκοπιανούς θα το χειρισθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και καλό θα είναι αυτή η αντεθνική συμφωνία να ακυρωθεί.

Αν δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης τότε δεν έχει παρά να δώσει το δικαίωμα, όπως ορίζει το Σύνταγμα να αποφασίσουν οι Έλληνες.

Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έδωσε το δικαίωμα στον Ελληνικό Λαό να αποφασίσει ο ίδιος με δημοψήφισμα. Ο κ. Μητσοτάκης θα στερήσει και αυτός αυτό το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών;

Μήπως ένα δημοψήφισμα θα έλυνε τα χέρια του κ. Μητσοτάκη;

Σαφώς και δεν είναι περίοδος να ανοιχθεί θέμα Σκοπίων λόγω των Ελληνοτουρκικών και των γεωπολιτικών συνθηκών που εξελίσσονται στην γειτονιά μας, όμως μία υπενθύμιση του όλου θέματος στην Κυβέρνηση δεν είναι κακό να γίνει.

Εκτός αν ο Κ. Μητσοτάκης τηρήσει αυτό που είπε ο αείμνηστος πατέρας του. «Σε δέκα χρόνια κανένας δεν θα θυμάται το θέμα των Σκοπίων ή της Βόρειας Μακεδονίας». Απλά να θυμίσουμε στον κ. Μητσοτάκη ότι οι Έλληνες και κυρίως οι Μακεδόνες δεν ξεχνούν.