ΚΟΜΟΤΗΝΗ: 5 ανήλικοι έκλεψαν 60χρονο

 Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 60χρονου  στην Κομοτηνή Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 5 ανήλικων ημεδαπών

Σοκ στην κοινωνία της Ροδόπης όπου καθημερινά δοκιμάζεται από τα ακραία φαινόμενα εγκληματικότητας όπως αυτό της σπείρας των ανηλίκων αθίγγανων από τον οικισμό της Κομοτηνής που λήστεψε τον 60χρονο με την χρήση βίας.

Άραγε αν συνεχιστεί μερικά χρόνια ακόμη η ασύδοτη πολιτική της ” ατιμωρησίας” τι άλλο θα δούμε στους δρόμους της Θράκης; Μήπως συμμορίες δεκάχρονων να σκορπούν τον τρόμο στις πόλεις της Θράκης;

Παρατραβηγμένο θα πούνε μερικοί ίσως, όμως αν λάβει κανείς την παραβατικότητα ανηλίκων που καταγράφεται και στον οικισμό του Δροσερού όπου στην κυριολεξία αποτελεί άβατο αφού κανένας λογικός Ξανθιώτης δεν τολμά και για κανέναν λόγο να πλησιάσει – ειδικότερα από την πλευρά των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΞ – νότια πλευρά του οικισμού – τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι όλα είναι πιθανά.

Αστυνομία, Πολιτεία και φορείς θα πρέπει να αφυπνιστούν πριν δούμε ακόμη και συμμορίες δεκάχρονων στους δρόμους της Θράκης να σκορπούν τον τρόμο.

Α.Π.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  εξιχνιάσθηκε ύστερα από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ληστεία σε βάρος 60χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε, την 25-7-2019 το βράδυ στην Κομοτηνή.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες πέντε άτομα, τρεις 17χρονοι και δύο 15χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι πέντε δράστες, το βράδυ της 25-7-2019, προσέγγισαν τον 60χρονο και με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρήματα και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.