Ιδού η Ρόδος κ. Τσέπελη

 

Μ. Τσέπελη το πρώτο έργο σου. Κάντο να δουλέψει.

Αυτό ο μηχανικός κάδος που κάποτε ήταν στολίδι, τώρα έγινε χώρος συγκέντρωσης κάδων απορριμμάτων και όταν και αυτοί γεμίζουν, τα σκουπίδια στοιβάζονται γύρω από τον μηχανικό κάδο ο οποίος στην ουσία από τότε που αγοράστηκε περίπου 70.000 ευρώ επί διοίκησης Στυλιανίδη δεν δούλεψε εδώ και πέντε χρόνια.

Ο συγκεκριμένος μηχανικός κάδος όσο ήταν ο Στυλιανίδης δήμαρχος, δούλεψε. Πετούσε ο κόσμος τα σκουπίδια, κάποιοι ασυνείδητοι συμπολίτες μας πετούσαν καδρόνια και μπάζα τον χαλούσαν αλλά ο κάδος γινόταν και ξαναδούλευε.

Μετά ήρθε η διοίκηση του Χ. Δημαρχόπουλου, τον απαξίωσε και τον παράτησε χαλασμένο όσα χρόνια ήταν στο τιμόνι του δήμου.

Υποθέτουμε ότι η απαξίωση αυτή δεν ήταν τυχαία αφού επί των ημερών του τοποθετήθηκαν η λεγόμενοι υπόγειοι κάδοι οι οποίοι εκτός από το ότι δεν πραγματοποίησαν την αποστολή τους, δηλαδή για ένα καθαρό κέντρο της πόλης – την βιτρίνα της πόλης στην ουσία – μας κόστισαν ένα κάρο λεφτά.

Εκτός από το ότι μας κόστισαν ένα κάρο λεφτά, η διοίκηση του Δημαρχόπουλου έψαχνε χώρο να τους τοποθετήσει με αποφάσεις στο γόνατο για να δικαιολογήσει το τεράστιο κόστος τους.

Έτσι με αυτά και αυτά, ο μεγάλος μηχανικός κάδος έμεινε ανενεργός με πεταμένα στα σκουπίδια 70 ολόκληρα χιλιάρικα.

Αυτό πάει, οι δημότες την «έφαγαν» και πλήρωσαν και τον μηχανικό κάδο αλλά και τους υπόγειους κάδους που και αυτοί με την σειρά τους δεν προσέθεσαν τίποτε στο θέμα της καθαριότητας του κέντρου.

Σειρά λοιπόν να δώσει λύση στο θέμα, του Μ. Τσέπελη, του νέου δημάρχου που επέλεξαν τα Κιμέρια, το Δροσερό, το Πούρναλικ και ορθός έγινε, αφού οι Ξανθιώτες προτίμησαν την φραπεδιά τους.

Αν ο μηχανικός κάδος και οι υπόγειοι δεν κάνουν για την δουλειά που πλήρωσαν οι Ξανθιώτες, να τα ξηλώσει και να στείλει τον λογαριασμό στον Μ. Στυλιανίδη και τον Χ. Δημαρχόπουλο.

Διαφορετικά να μελετήσει με τους συνεργάτες του το όλο ζήτημα και να κάνει αυτές τις παρεμβάσεις που χρειάζονται για να δουλέψουν για το κοινό καλό.

Μ. Τσέπελη είσαι έτοιμος να δουλέψεις για το κοινό καλό ξεκινόντας από τα απλά και καθημερινά;

Αν ναι, τότε ιδού η Ρόδος…