… Και η Διευθύντρια  της XanthiTimes.gr και εκδότης του περιοδικού Αγορά … ζω … Ξάνθη, στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις της Ξάνθης.

ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΧΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ”

 

Η Διευθύντρια της XanthiTimes.gr και εκδότης του περιοδικού Αγορά … Ζω … Ξάνθη, αγοράζει από το κατάστημα «Χάνδρες και Ιδέες» τα δώρα για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πιστεύει ακράδαντα ότι: «Πρέπει πάση θυσία, να στηριχθεί η τοπική αγορά»

Πιστεύει ότι όλοι οι Ξανθιώτες, με τον τρόπο τους, πρέπει να στηρίξουν την τοπική αγορά, αφού το αποτέλεσμα του κύκλου των εργασιών, μένει στην Ξάνθη και τους Ξανθιώτες.

Άλλωστε οι ημιπολύτιμοι λίθοι, χάνδρες, αλυσίδες, τα χειροποίητα κοσμήματα, τα είδη χειροποίητων κοσμημάτων και τα χειροποίητα μπιζού, δεν έχουν να ζηλέψουν σε ποιότητα και τιμές τίποτε και από καμιά «απρόσωπη»  μεγάλη αγορά της Ξάνθης.

Και όταν λέμε «απρόσωπη» αγορά, εννοούμε τις πολυεθνικές που απλά έρχονται, πουλάνε αμφίβολης ποιότητας αγαθά, παίρνουν τα χρήματα των Ξανθιωτών, δίνουν ψίχουλα στους εργαζόμενους,  και τα πηγαίνουν οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, συνήθως αφορολόγητα.

Επισκεφτείτε τις «Χάνδρες και Ιδέες» και η κυρία Χαραλαμπίδου Στέλλα, υπεύθυνη της επιχείρησης,  θα σας κάνει, εκτός από τις πολύ καλές τιμές, να νιώσετε άνετα, σαν στο σπίτι σας.

Όσο για την ποιότητα των χειροτεχνημάτων αυτή είναι εκτός συναγωνισμού. Απλά η ποιότητα είναι  άριστη.