Άλλη μια ακόμη «απαρτία» για τους Ξανθιώτες

Δεν συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης λόγω … απαρτίας

Χαστούκι για τους Ξανθιώτες, η δική τους επιλογή

 

Δυστυχώς οι αιρετοί της Ξάνθης και οι εκλεκτοί των εκλεκτών, έριξαν μία ακόμη σφαλιάρα στους Ξανθιώτες, οι οποίοι την προηγούμενη τετραετία επέλεξαν τους εκλεκτούς των εκλεκτών για να τους εκπροσωπήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δυστυχώς όμως για τους Ξανθιώτες, οι δημοτικοί σύμβουλοι έγραψαν για μία ακόμη φορά τους πολίτες στα παλαιότερα τω υποδημάτων τους, δηλαδή  αυτούς που με την ψήφο τους, την προηγούμενη πενταετία, τους τοποθέτησαν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου για να δώσουν λύση στα προβλήματα της Ξάνθης.

Οι λόγοι για τους οποίους οι παλαιοί δημοτικοί σύμβουλοι, παρόλο που ορκίστηκαν να υπηρετούν τους πολίτες είναι πολλοί και μεταξύ αυτών, η αδιαφορία και η όχι επανεκλογή των περισσοτέρων και φυσικά ο διαμελισμός της παράταξης Δημαρχόπουλου σε πολλά κομμάτια.

Συμπέρασμα, οι δημοτικού σύμβουλοι, όχι όλοι, υποστηρίζουν τα προβλήματα των Ξανθιωτών όταν είναι βέβαιοι ότι θα απολαύσουν την εξουσία. Διαφορετικά περνούν από δίπλα αδιαφορώντας για τα προβλήματα της πόλης.

Ο βασικότερος λόγος είναι για να την «σπάσουν» στον δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο, θαρρείς και ο Δημαρχόπουλος τους επέλεξε, επίσης η αδιαφορία τους για τα κοινά της πόλης – πλην ελαχίστων – «σπάει κόκκαλα» και φυσικά γιατί προτίμησαν να απολαύσουν τον καφέ τους ή το τσιπουράκι τους από την συνεδρίαση, γνωρίζοντας όντως ότι ο τόπος πονάει και χρειάζονται αποφάσεις για να πάει μπροστά.

Για μία ακόμη φορά οι Ξανθιώτες ψήφισαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να «βολέψουν» το παρών τους κάνοντας  χειρότερο το μέλλων για τα παιδιά τους.

Ευχής έργο είναι η επιλογή του Ιουλίου του 2019 και της νέας δημοτικής αρχής να αποδειχθεί ότι δεν θα γράφει τα προβλήματα των Ξανθιωτών εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ