Χαλίκια στο δρόμο μετά από έργο της ΔΕΥΑΞ

 

Δεν θα αναφερθούμε στην επικινδυνότητα της ύπαρξης χαλικιών στον δρόμο.

Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην πόλη και ειδικά οι οδηγοί μοτοποδηλάτων και ακόμη χειρότερα των παιδιών που οδηγούν ποδήλατα και σίγουρα λιγότερη σημασία έχει σε ποιο σημείο της πόλης και από ποια διασταύρωση πάρθηκαν οι φωτογραφίες.

Έτσι όμως για να λυθεί η περιέργεια κάποιων άπιστων Θωμάδων, λέμε πώς είναι στην συμβολή των δρόμων Καλευρά και Τζαβέλα επάνω στην στροφή.

Οι πέτρες και τα χώματα είναι απομεινάρι ενός έργου, αποκατάσταση βλάβης της ΔΕΥΑΞ, επί της Καλευρά λίγο πριν την στροφή πριν από περίπου έξη μήνες. Μάλιστα είχαμε επισημάνει στον κ. Σδρέβανο ότι αν αποκαταστήσουν την βλάβη και ρίξουν πίσσα για να «μπαλώσουν» την άσφαλτο να καθαρίσουν και τα χαλίκια που θα περισσέψουν.

Όσο μερίμνησε ο κ. Σδρέβανος άλλο τόσο μερίμνησαν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες τους δήμου.

Οι βροχές και τα λάστιχα των αυτοκινήτων, αυτά τα επικίνδυνα χαλίκια τα μετέφεραν επάνω στην στροφή με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για τους οδηγούς δικύκλων, μεγάλων και παιδιών.

Έτσι πρέπει να είναι;

Δεν πρέπει κάποιος υπάλληλος των δήμων να περιδιαβαίνει τους δρόμους της Ξάνθης και να βλέπει σε ποια σημεία είναι επικίνδυνα,  για να μεριμνεί μέσω των υπηρεσιών καθαριότητας ή των Τεχνικών Υπηρεσιών να απαλείφετε η επικινδυνότητα;

Κάποτε, σε ανύποπτο χρόνο, όταν ακόμη ήταν αντιδήμαρχος στις Τεχνικές Υπηρεσίες ο Μ. Τσέπελης, έλεγε ότι κάποια στιγμή θα διέθετε κάποιον υπάλληλο με μηχανάκι να γυρνάει στους δρόμους και να βλέπει που έχει λακκούβες, αν ανάβουν τα φώτα και γενικά να νοιάζεται για την ποιότητα και κυρίως ασφάλεια των Ξανθιωτών.

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια.

Ο Μανώλης Τσέπελης εκδιώχθηκε από τον Χ. Δημαρχόπουλο για λίγες μέρες   Δήμαρχο Ξάνθης και τώρα επιστρέφει νικητής και τροπαιοφόρος ως δήμαρχος αυτής της πόλης.

Περιμένουμε κύριε Τσέπελη τον υπάλληλο με το μηχανάκι να περιδιαβαίνει τους δρόμους και να βλέπει σε ποια σημεία είναι επικίνδυνος για τους πολίτες.

Ο κ. Δημαρχόπουλος ότι ήταν να προσφέρει στην πόλη το πρόσφερε. Πολύ ή λίγο δεν έχει σημασία.

Για να σας δούμε και εσάς κ. Τσέπελη.