ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

Τα λέμε στην πεθερά για να τα ακούει η νύφη

 

Ευθεία απειλή προς την Ε.Ε. αλλά τελικό αποδέκτη την Ελλάδα έχει η απευθείας απειλή του Τούρκου Υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Αυτή δυστυχώς είναι η Τουρκία. Μία χώρα Πειρατής της Μεσογείου η οποία προσπαθεί νε πετύχει τους σκοπούς της χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει, ακόμη και τους εξαθλιωμένους μετανάστες. Σίγουρα αυτήν της την αντίδραση φοβόνταν ακόμη και η κυβέρνηση Τσίπρα.

Ουδείς πλέον μπορεί να προβλέψει την αντίδραση της Τουρκίας  στο παραπάνω θέμα.

Η Τουρκία μέχρι σήμερα έστελνε τους παράνομους μετανάστες στην Χώρα μας ανάλογα με το μέγεθος του πλήγματος ήθελε να πετύχει. Κυρίως στον Τουρισμό και είναι γεγονός ότι σε ένα μέρος πετυχαίνει τον σκοπό της.

Βέβαια τα δεδομένα, μετά και την ανεύρεση φυσικών ενεργειακών πόρων στην Κύπρο, αλλάζουν. Τώρα το παιγνίδι έγινε πολύ σκληρό και η Χώρα μας πρέπει να είναι προετοιμασμένη και για το ενδεχόμενο αυτό. Δηλαδή της παράνομης εισόδου στην Χώρα μας ανθρώπων υπερδιπλάσιων του πληθυσμού της.

Είμαστε έτοιμοι ως χώρα να αντιμετωπίσουμε μία απειλή αυτού του είδους; Έναν ασύμμετρο πόλεμο πάνω από τις δυνατότητες μας;

Ας μη γελιόμαστε. Η Ευρώπη απλά θα κλείσει τα σύνορά της.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ