Σε όλα εντάξει ο «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» ΞΑΝΘΗΣ

            Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης και προόδου του Αθλητικού Ομίλου Λεύκιππος Ξάνθης, έχουμε την τιμή και τη χαρά να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας, και όχι μόνο, για τα εξής :

Κατόπιν αιτήσεως που υποβλήθηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, χορηγήθηκε στην ομάδα μας ειδική αθλητική αναγνώριση με αριθμό μητρώου στη Γ.Γ.Α. “XE46” για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, σύμφωνα με τους ορισμούς του άρθρου 8 του Ν. 2725/1999.

Η ειδική αυτή αναγνώριση, σημαίνει ότι το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Λεύκιππος συμμορφώνεται απόλυτα με τους Κανόνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ότι οι ανήλικοι και ενήλικοι αθλητές του προπονούνται υπό τις οδηγίες πιστοποιημένων προπονητών Καλαθοσφαίρισης και πως τηρεί απαρέγκλιτα την Αθλητική Νομοθεσία της Χώρας.

Περαιτέρω, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό για την ολοκλήρωση των διαδικασιών καταχώρησης του σήματος του Ομίλου στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Πλέον, μετά από την έκδοση της απόφασης επί δήλωσης σήματος του Υπουργείου με αριθμό 942, ο Α.Ο. Λεύκιππος διασφαλίζει τόσο τα δικά του συμφέροντα σε κάθε συναλλαγή αλλά, το σημαντικότερο, διασφαλίζει τα συμφέροντα των χορηγών του, οι οποίοι διαφημίζονται με διάφορους τρόπους στις δραστηριότητες της ομάδας. Η εμπορική κατοχύρωση του σήματος παρέχει τόσο σε μας όσο και στους χορηγούς μας το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του με κάθε τρόπο, στα προϊόντα του και σε κάθε έντυπο υλικό. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην αναγνώριση της προέλευσης του προϊόντος ή της υπηρεσίας από τον καταναλωτή.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας, για τη δημιουργία ενός ισχυρού αθλητικού οργανισμού, τόσο εντός των αγωνιστικών χώρων, όσο και έξω από αυτούς. Ευχαριστούμε για τη στήριξη!

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης