Να κάνουμε το χατίρι στο ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ και να «ενσωματώσουμε» όλους τους λαθροεισβολής στην Χώρα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

 

Ειλικρινά δεν αντιλαμβανόμαστε την θέση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το οποίο στην προσπάθεια του να αντιπολιτευθεί την κυβέρνησης αναφέρετε μεταξύ άλλων στην δήλωση της κυβέρνησης αναφορικά με την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παράνομων μεταναστών στην Χώρα μας.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει η δήλωση του ΠΑΣΟΚ «Είναι θετική η δέσμευση (της κυβέρνησης) για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης για πρόσφυγες-μετανάστες, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για τις δράσεις κοινωνικής ένταξής τους».

Δεν καταλάβαμε αυτήν την παρατήρηση και θα χρειαζόταν μία λογική εξήγηση ως προς το δεύτερο σκέλος της διατύπωσης. Εν ολίγοις τι ακριβώς εννοεί το ΠΣΟΚ ότι όλοι όσοι ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα πρέπει σώνει και καλά να ενσωματωθούν στην κοινωνία;

Δηλαδή δεν αρκεί που οι παράνομοι μετανάστες παραβίασαν τα σύνορα της Χώρας και βρίσκουν κάπου να μείνουν με ασφάλεια μέχρι να απελαθούν… θα τους ενσωματώσουμε κιόλας;

Πώς αντιλαμβάνεται την κοινωνικοποίηση των παραβατών των συνόρων  ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ;

Οι άνθρωποι ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα και θα αντιμετωπισθούν ως παράνομοι μέχρι να έρθει η ώρα τους να απελαθούν.

Μα τόση Δημοκρατία ποια;

Θυμίζει ολίγον από ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε οι περίεργες θέσεις και το «θολό» τοπίο στις θέσεις του, που έμοιαζαν λίγο ως πολύ με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που «αποψιλώθηκαν»  και τα “ποσοστά”  του έβαλαν και θα βάλλουν πλώρη κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά.

Όσο για τους πρόσφυγες, σαφώς και πρέπει να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα γιατί οι άνθρωποι είναι κυνηγημένοι λόγω του πολέμου, αφού βεβαίως κύριοι του ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ ληφθεί υπόψη ότι ο καθένας από αυτούς, έχει δώσει ένα σκασμό χρήματα για να έρθει στον τόπο μας.