Ο οίκος τελετών Ελευθεριάδη, λειτουργεί όλο το 24ωρο στηρίζοντας την οικογένεια των μελλών της κοινωνίας μας που ο Θεός καλεί κοντά Του.

Βρίσκεται στην Καπνεργατών 16 στην Ξάνθη καθώς και επί της οδού Δράμας το νέο υποκατάστημα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους Ξανθιώτες και όχι μόνο.

Ο Δημήτρης και ο Απόστολος που βρίσκονται αρκετές δεκαετίες στο πλευρό των Ξανθιωτών που βιώνουν δύσκολες ώρες, αναλαμβάνουν όλο το τελετουργικό χωρίς οι τεθλιμμένοι συγγενείς να ασχοληθούν και να μπορέσουν έτσι να πενθήσουν τον δικό τους άνθρωπο.

Ο οίκος τελετών Ελευθεριάδη, με τον τεράστιο στόλο των οχημάτων και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες και σε όποια γωνιά της Γής απαιτηθεί, αφού συνεργάζεται με όλες σχεδόν της αντίστοιχες υπηρεσίες της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Είναι σε θέση να αποδοθούν όλα όσα είναι απαραίτητα στον αποδημήσαντα, χωρίς βεβαίως στους στενούς συγγενής, να είναι μεγάλο το κόστος όλης της τελετής.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο οίκος τελετών Δημητριάδη διαθέτει και αίθουσα εκδηλώσεων όπου φιλοξενεί μνημόσυνα και όλες όσες εκδηλώσεις επιθυμεί ο κόσμος.