Μειώθηκε η απόσταση, κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ

Η ψαλίδα στο οικονομικό μεταξύ Παναθηναϊκού, ΑΠΟΕΛ και Ζαχίντ κλείνει όλο και περισσότερο και ο νορβηγός χαφ, που αποτελεί το διακαή πόθο του Δώνη, έρχεται πιο κοντά στους πράσινους. Στα χέρια του παίκτη η μεταγραφή

Η υπόθεση του Γκάιας Ζαχίντ όχι μόνο δεν έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό, αλλά όσο περνάνε οι ώρες τόσο πιο κοντά φαίνεται να έρχονται οι δύο πλευρές. Ο παίκτης επιμένει να πιέζει τον ΑΠΟΕΛ για να έρθει στους πράσινους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως όχι αυτή τη στιγμή η μοναδική σοβαρή και επίσημη πρόταση που έχει στα χέρια του είναι από την ομάδα του Γιώργου Δώνη με τον οποίο είχε εξαιρετική συνεργασία στην Κύπρο.

Νωρίτερα, το «10» αποκάλυψε τη συνάντηση που θα είχε ο νορβηγός ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ στην Αυστρία, όπου βρίσκονται οι Κύπριοι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και απ’ αυτή την κουβέντα φαίνεται πως υπάρχουν νεότερες εξελίξεις που φέρνουν τον παίκτη ένα βήμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η απόσταση που υπήρχε μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΠΟΕΛ έχει μειωθεί κατά πολύ πλέον και πως αυτό μετέφερε ο Πετρίδης στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται πως κρατά τη μεταγραφή στα δικά του χέρια. Με ποιον τρόπο;

Σύμφωνα με πηγές από την Κύπρο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του στα χρήματα που δίνει στον ποδοσφαιριστή στα 300.000 ευρώ, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι διατεθειμένος από πλευράς του να δώσει 100.000 ευρώ. Μένει πλέον μια απόσταση ύψους 50.000 ευρώ και από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες έπιασαν… ταβάνι σε αυτά που προσφέρουν, ο παίκτης είναι εκείνος που καλείται να κάνει… έκπτωση και να πέσει λίγο ώστε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Κι αν κρίνουμε από την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, τότε είναι πολύ πιθανό να το κάνει.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι – πολύ – περισσότερες στο να υλοποιηθεί τελικά η μεταγραφή και δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να προκύψουν εξελίξεις. Ο παίκτης, άλλωστε, βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα, μιας και στην Αυστρία κάνει μόνο προπονήσεις, αφού ούτε στο φιλικό της Τρίτης με τη Ριέκα αγωνίστηκε.