Μαρίνα Παυλίδου. Κουράστηκε αλλά απέκτησε δική της «προίκα»

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

Όπως έδειξαν τα πράγματα σε μία προεκλογική περίοδο που όλοι ήταν σχεδόν «ίσοι» οι Μαρίνα Παυλίδου με μεγάλο αγώνα και υποστηριζόμενη από ελάχιστα κομματικά στελέχη της ΝΔ, κατάφερε να συγκεντρώσει την προσωπική  πολιτική Της «προίκα» την  όποια πολιτική «προίκα» τέλος πάντων βρήκε από τον πατέρα της, αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη. Κατάφερε  να την «αυγατίσει» πέρα από το αναμενόμενο, κάτι που παραδέχονται ακόμα και οι εσωκομματικοί της αντίπαλοι οι οποίοι ομολογουμένως αντιμετωπίζουν με σεβασμό το εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε και που είναι απόρροια της πολλής και προσωπικής δουλειάς της Μαρίνας.

Τελικά το σλόγκαν της κας Παυλίδου έπιασε. «Είμαι η Μαρίνα» και οι Ξανθιώτες έκαναν μία πάρα πολύ καλή επιλογή με δεδομένο ότι η Μαρίνα εκφράζει το νέο και αγωνιστικό κομμάτι της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρίνα Παυλίδου πάλεψε με θηρία, πάλεψε με δεξαμενές ψήφων που είχαν γραμμένο το όνομα του Σπύρου Τσιλιγγίρη και φυσικά του Δ. Σαλτούρου ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες πριμοδοτήθηκε από συγκεκριμένη δεξαμενή ψήφων που ήθελε, υποθέτουμε,  να στείλει τα δικά της μηνύματα στο κόμμα και σε ένα μεγάλο βαθμό το κατάφερε, (Κοντός Αλέξανδρος), και φυσικά  ο Σπύρος Τσιλιγγίρης είχε μαζί του δυναμικά στελέχη της ΝΔ και φυσικά τις οικογένειες που ήθελαν έναν Σαρακατσάνο στην Βουλή.

Άρα μπαίνοντας στο ρεζουμέ και κάτω από αυτές τις συνθήκες η Μαρίνα Παυλίδου είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών.