ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ

 

Εκλογές τέλος τα κεφάλια “μέσα”. Τα προβλήματα της Ξάνθης δεν μπορούν να περιμένουν

 

Όλοι στο τέλος της τετραετίας θα αξιολογηθούν από τους Ξανθιώτες

 

Οι εκλογές τελείωσαν, αυτούς που έπρεπε να διαλέξουν οι Ξανθιώτες τους διάλεξαν, τώρα όπως λέει ο Πρωθυπουργός δουλειά, δουλειά.

Ελπίζουμε μόνο οι υποψήφιοι βουλευτές που τιμήθηκαν μεν με την ψήφο τους από τους Ξανθιώτες αλλά δεν εξελέγησαν, να μην εξαφανισθούν από την πολιτική «πιάτσα» και εμφανισθούν και πάλι μετά από 4 χρόνια.

Οι τρεις πρώτοι μαζί και ο βουλευτής θα πρέπει να δώσουν το παρών στα προβλήματα της Ξάνθης.

Η ευθύνη του Σπύρου Τσιλιγγίρη είναι μεγάλη μιας και είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος από την ΝΔ των Ξανθιωτών στο κοινοβούλιο.

Ευελπιστούμε ότι οι επισκέψεις του  στους οικισμούς και όλες τις γωνιές  της Ξάνθης, να έχουν εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να έχει καταγράψει τα προβλήματα των Ξανθιωτών, ελπίζοντας ότι θα εισηγηθεί στους υπουργούς και θα προτείνει λύσεις.

Οι υπόλοιποι δύο των πρώτων όπως ο Δ. Σαλτούρος και η Μαρίνα Παυλίδου, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνδράμουν στην προβολή των προβλημάτων της Ξάνθης συνομιλώντας με τα όργανα του κόμματος ή στηρίζοντας τις όποιες πρωτοβουλίες του Σπύρου Τσιλιγγίρη ο οποίος είναι βουλευτής όλων των Ξανθιωτών.

Η πρακτική μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζειμπέκ δεν ενδιαφέρετε για τα προβλήματα της Ξάνθης οπότε δεν μπορούν οι Ξανθιώτες να περιμένουν περισσότερα.

Ο έτερος βουλευτής κ. Μπουρχάν θα περιμένουμε να δώσει δείγματα γραφής.

Άρα στην ουσία η Ξάνθη εκπροσωπείτε στην βουλή από τον Σπύρο Τσιλιγγίρη και αυτός πλέον πρέπει να προβάλλει τα προβλήματα της Ξάνθης.

Έχει μπροστά του ένα δύσκολο έργο και η όσο ποιο σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων γίνει από την πλευρά του, τόσο καλλίτερα  αυτή θα αξιολογηθεί από τους Ξανθιώτες  την επόμενη τετραετία.