Είναι λογικό το 31,53% του Τσίπρα. 1612 ευρώ  πλήρωσε, με δικά μας λεφτά,  την κάθε ψήφο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

 

1612 ευρώ πλήρωσε τον κάθε ψηφοφόρο του ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι άλλοι από τους Ρωμά, τους παράνομα ελληνοποιημένους  λαθρα εισερχόμενους στην Χώρα μας και τον κάθε τεμπέλη πολίτη αυτής της Χώρας και αδιάφορο προς την εύρεση εργασίας –κοινώς ρεμάλι.

 

Όλοι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να έπιασε αυτό το μεγάλο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ την στιγμή που ισοπέδωσε τα πάντα και στην κυριολεξία σακάτεψε την μεσαία τάξη. Πώς είναι δυνατόν(;) αναρωτιούνται κάποιοι όταν μάλιστα στα πλαίσια του ρεπορτάζ,  ακούς από τους βολεμένους  ελαφρόμυαλους στην Ξάνθη να λένε Τσίπρας και ξερό ψωμί. «Ο άνθρωπος μας έδωσε ένα κομμάτι ψωμί και τρώμε». Ακούγεται κατά κόρον κατά Δροσερό και Πούρναλικ μεριά.

Και όμως είναι δυνατόν, αν κάποιος κάνει μία απλή διαίρεση.  Τα νούμερα λένε ΠΑΝΤΑ την αλήθεια.

3,107 δις του προϋπολογισμού του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν σε επιδόματα και σε τεμπέληδες. Χρήματα που πάρθηκαν από τους νοικοκυραίους και έγιναν επιδόματα και «αραλίκι» στην δήθεν πάσχουσα και ανήμπορη κοινωνία.

Σε αυτό το νούμερο πρέπει να προσθέσουμε και τις παράνομες ελληνοποιήσεις των λαθρομεταναστών, αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι λογικό ο Τσίπρας που φτωχοποίηση την Χώρα για να την έχει εγκλωβισμένη και ελεγχόμενη να ανταμείβεται από τους πολίτες της με 31.58% και κάποιοι ηλίθιοι να μιλούν για στρατηγική νίκη.  Φυσικά δεν γίνεται λόγος για τους καιροσκόπους του ΠΑΣΟΚ που «ενσωματώθηκαν» στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξαναμεταπηδήσουν στο ΠΑΣΟΚ αν μυριστούν οφίτσια και δόξες.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του 31, 53%. Χωρίς ιδεολογική ταυτότητα, με έντονη την λογική του πλιάτσικου, ετοιμάζεται να δημιουργήσει νέα πολιτική ταυτότητα κάτι σαν τους πλαστογράφους.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι λογικό και επόμενο να βγάλει στις εκλογές του Ιουλίου 31,58%

 

Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ

 

3,17 δις του προϋπολογισμού αν το διαιρέσει κανείς με το 1.926.526 ψήφους  που έλαβε στις εκλογές του Ιουλίου  και αν αφαιρέσει κανένας  τους άμεσα βολεμένους τύπου Καρανίκα,  το ποσόν 1612 ευρώ ανά ψήφο είναι πολύ μεγαλύτερο.

 

Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για στρατηγική νίκη του Τσίπρα και  καυχώνται για την αγάπη  που εισέπραξε σε αυτές τις εκλογές από τους πολίτες, ο λαοπρόβλητος αρχηγός.

Δεν είναι καμία αγάπη των 2 εκ. περίπου πολιτών προς στον «λαοπρόβλητο» ηγέτη είναι ένα βόλεμα, του 30 – 40% του Ελληνικού λαού που κατάφερε ο Τσίπρας να τους σφηνώσει στα μυαλά ότι  τα επιδόματα και η καταστροφή του παραγωγικού ιστού είναι η  κανονικότητα.

 

Το ποσοστό 31, 58 που έλαβε αποτιμάτε σε περίπου 1650 ευρώ η ψήφος και αν κάποιος ρίξει μία ματιά στον προϋπολογισμό του 2019 θα καταλάβει γιατί ο Τσίπρας έφερε αυτά τα ποσοστά στις εκλογές του Ιουλίου.

Το capital.gr συγκεκριμένα αναφέρει: Σε συνολικά 17 κοινωνικά επιδόματα θα διανεμηθούν τα 3,107 δισ. ευρώ που προβλέπει ο φετινός προϋπολογισμός του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Πρόκειται για επιδόματα τα οποία λαμβάνουν πολίτες, με εισοδηματικά κριτήρια και χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό.

 

ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ 31, 58%;

 

Ας δημιουργηθούν συνθήκες κανονικότητας στην Χώρα και ο καθένας έχει την δουλίτσα του, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπέσει στο 3% και αυτός είναι ο λόγος που ο λαοπρόβλητος ηγέτης βιάζεται να μεταλλάξει το συνονθύλευμα που διοικεί σε κανονικό κόμμα με αρχές, υποχρεώσεις και πολιτικό λόγο αντί για συνθήματα μίσους. Τότε σίγουρα αν έχει σαν βάσει την αριστερίστικη λογική του και αντισταθεί με επιχειρήματα το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει κάτω από το 3%