Βρεθήκαμε για μία ακόμη φορά στον επαγγελματικό χώρο του κ. Τζιχάτ στο δεύτερο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας και πρέπει να ομολογήσουμε ότι μείναμε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της δουλειάς του.

Απλά αντιληφθήκαμε ότι ο άριστος τεχνικός εξοπλισμός της επιχείρησης του σε συνδυασμό με την πολύτιμη πείρα που αποκόμισε από την πολυετή παρουσία του στον χώρο μας άφησε έκπληκτους.

Ο ίδιος ο Τζιχάτ με την σεμνότητα που τον διακρίνει λέει ότι απλά γαπά την δουλειά του, σέβεται τα χρήματα των πελατών και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του και την πολυετή παρουσία του στον χώρο.

Είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια την μαεστρία που χρησιμοποιεί για να «φέρει» την στραβή λαμαρίνα του αυτοκινήτου σε μία προσπάθεια ο πελάτης να εξοικονομήσει χρήματα από την επισκευή. Ο κ. Τζιχάτ παρόλο που έχει την δυνατότητα να φέρει φτηνά και σωστά ανταλλακτικά με τις εταιρείας που συνεργάζεται πολλά χρόνια, εξαντλεί όλα τα περιθώρια εξοικονόμησης πόρων για τον πελάτη του χωρίς να λογαριάζει τον κόπο και τον χρόνο που απαιτείται για να σφυριλατίσει την προβληματική λαμαρίνα του αυτοκινήτου του πελάτη του.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα ραντεβού για τις επισκευές των αυτοκινήτων των πελατών του είναι τόσο σφιχτά που πολλές φορές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών εργάζεται ο ίδιος μέχρι πολύ αργά.