Σάκης Μουχταρίδης/Βαφείο αυτοκινήτων και ΜΟΤΟ/ Πάθος με την τελειότητα

Είναι γνωστή η εταιρεία Βαφείο αυτοκινήτων και ΜΟΤΟ στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας, στην Ξάνθη, του Σάκη Μουχταρίδη για την τέλεια δουλειά της και τις λογικές τιμές.

Είναι μία εταιρεία η οποία χρησιμοποιεί τις άριστες εγκαταστάσεις που δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα στο αυτοκίνητο και τις μότο.

Σάκης Μουχταρίδης – Παθιασμένος με την δουλειά

Ο ίδιος ο Σάκης Μουχταρίδης παθιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα δίνει στην κυριολεξία σημασία και στην μικρότερη λεπτομέρεια που μπορεί να πάει ο νους ενός επαγγελματία.

Δείγμα ότι προσέχει την εταιρεία και το ποιοτικό αποτέλεσμα,  είναι ότι στα μπλουζάκια της εταιρείας έχει βάλλει το logo  της και τα λανσάρει.

Αυτό είναι ένα δείγμα ότι αγαπά, σέβεται και εκτιμά την επιχείρηση του η οποία του δίνει την δυνατότητα να αποδεικνύει το αποτέλεσμα αυτής της αγάπης -«τρέλας», γι αυτήν δουλειά του στο τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα είναι τόσος ο ενθουσιασμός του που γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Από σήμερα η εταιρεία βαφείο αυτοκινήτων και ΜΟΤΟ του Σάκη Μουχταρίδη, λανσάρει τα νέα μπλουζάκια με το λόγγο της εταιρείας.

Μπράβο στην διεύθυνση για την ιδέα».

Εμείς να ευχηθούμε να συνεχίσει να δίνει την αγάπη του στο αποτέλεσμα της δουλειάς του που επιβραβεύεται καθημερινά αφού ο «φούρνος» από την πολύ δουλειά, δεν προλαβαίνει να «κρυώσει».