Η αγορά της Ξάνθης έχει πολλούς λόγους που πρέπει να στηρίξει τον υποψήφιο βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ Ανέστη Αντωνιάδη

 

Μέχρι σήμερα βλέπουμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τα έδρανα να καταλαμβάνουν  συμπολίτες μας που κυρίως προέρχονται από τα λεγόμενα «ευγενή»  επαγγέλματα όπως γιατροί, δικηγόροι μηχανικοί κ.λ.π. και όχι οι πραγματικοί επαγγελματίες οι οποίοι απορροφημένοι με την δουλειά τους, δεν περισσεύει χρόνος για να ασχοληθούν με τα κοινά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, τουλάχιστον  τα τελευταία πενήντα χρόνια,  δεν έχει ληφθεί καμία νομοθετική πρωτοβουλία για τους ανθρώπους της αγοράς και σίγουρα δεν αδικεί κανένας τους υπουργούς και βουλευτές που προέρχονται από τα λεγόμενα «ευγενή» επαγγέλματα όπου λόγω άγνοιας, δεν προωθούν τις λύσεις για τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων της αγοράς.

Ένας κύριος λόγος που πρέπει να στηριχθεί ο Ανέστης Αντωνιάδης  από τους επαγγελματίες του νομού μας,  όσοι από αυτούς επιθυμούν με την ψήφο τους να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είναι αυτός. Δηλαδή η γνώση του γύρω από τα θέματα της αγοράς.

Άρα οι λόγοι που πρέπει οι επαγγελματίες  να στηρίξουν τον Ανέστη Αντωνιάδη, υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είναι γιατί είναι ένας από αυτούς.

Είναι ένας από αυτούς που στηρίζει πολλές οικογένειες εργαζομένων στα τέσσερα υποκαταστήματα του και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει για έναν επαγγελματία κάθε τέλος του μήνα να καταβάλλει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές.

Επίσης ο Ανέστης Αντωνιάδης γνωρίζει από πρώτο χέρι τι είναι να πληρώνει ο επαγγελματίας για την επαγγελματική του στέγη, για την εισφορά αλληλεγγύης και την προκαταβολή φόρου, έναν φόρο που πριν ακόμη καταγραφούν έσοδα, πληρώνει όπως όλοι οι επαγγελματίες το κράτος, συνήθως με μηδενική  ανταπόκριση.

Άρα είναι ευχής έργο ένας επαγγελματίας να βρεθεί στο κοινοβούλιο και να μεταφέρει τις αγωνίες των επαγγελματιών της Ξάνθης και που μιλώντας την ίδια γλώσσα μαζί τους, θα μπορέσει να την μεταφράσει στα νομοσχέδια που επεξεργάζεται η Βουλή των Ελλήνων.

Και ίσως είναι η πρώτη φορά που επαγγελματίας της Ξάνθης διεκδικεί μία θέση στην Βουλή των Ελλήνων.

Μέχρι σήμερα, εκτός από δημοσίους υπαλλήλους και Ξανθιώτες που προέρχονται από τα λεγόμενα «ευγενή» επαγγέλματα, δεν έχουμε δει είτε στα αυτοδιοικητικά είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή,  επαγγελματία  να διεκδικεί την ψήφο των Ξανθιωτών για το Κοινοβούλιο.

Ο Ανέστης Αντωνιάδης κατέρχεται στην πολιτική αρένα διεκδικώντας να εκπροσωπήσει τους Ξάνθιώτες ,κυρίως όμως τους επαγγελματίες της Ξάνθης.

Είναι βέβαιο ότι οι επαγγελματίες της Ξάνθης οι οποίοι θα επιλέξουν με την ψήφο τους να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα αξιολογήσουν την προσπάθεια του Ανέστη Αντωνάδη ενός Ξανθιώτη επαγγελματία που γνωρίζει τι σημαίνει επαγγελματίας σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι η επιχείρηση του Ανέστη Αντωνιάδη στηρίζει έμμεσα και άμεσα τους επαγγελματίες του νομού. Ποιος επαγγελματίας στην επιχείρηση του δεν χρησιμοποιεί τηλέφωνο, ιντερνέτ και ρεύμα;

Άρα πολλαπλός ο ρόλος του υποψηφίου βουλευτού με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανέστη Αντωνιάδη ο οποίος κινείτε, διεκδικώντας την ψήφο των Ξανθιωτών με σεμνά και πειστικά «εν τοις πράγμασι»  επιχειρήματα.

Εμείς να ευχηθούμε στον Ανέστη Αντωνιάδη καλή επιτυχία στον αγώνα του.