Τα μαγιό που μας προτείνει η Kylie Jenner

Αυτά είναι τα μαγιό με τα οποία ποζάρει η Kylie Jenner και «ανάβει φωτιές».

Με ιδιαίτερα καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει η 21χρονη καλλονή Kylie Jenner και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη. H Kylie είναι αλήθεια ότι συνηθίζει να ανεβάζει ιδιαίτερα σέξι φωτογραφίες και να αναδεικνύει το σώμα της με κάθε ευκαιρία που βρίσκει.

Εν όψει καλοκαιριού, οι επιλογές της στα μαγιό ποικίλουν και φροντίζει να μας τις παρουσιάσει όλες!

Για όσες αγαπούν τα ολόσωμα, η Kylie προτείνει το συγκεκριμένο λευκό ολόσωμο μαγιό που αν και απλό, αγκαλιάζει αισθησιακά τις καμπύλες και κόβει την ανάσα.

Παραμένοντας στην κατηγορία του ολόσωμο μαγιό, η Kylie αγαπά τις κρεμ – νουντ αποχρώσεις, ενώ το κόψιμο που αφήνει το έναν ώμο απέξω κλέβει όλες τις εντυπώσεις.

Η Kylie αγαπά πολύ τα μπικίνι και η επιλογή της κυμαίνεται πάλι στο τόνο του λευκού. Είναι ένα αρκετά απλό σετ, αποτελούμενο από το πάνω κομμάτι και το κάτω, ικανό όμως να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Η 21χρονη καλλονή αγαπά όμως και το χρώμα και επιλέγει ένα «καυτό» κόκκινο μπικίνι που καλύπτει μονάχα τα απολύτως απαραίτητα.

Το μικροσκοπικό μπικίνι, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και λεπτά κορδόνια μας προτείνει τέλος, η Kylie για μια εμφάνιση που θα… αφήσει εποχή.