Για πια ασφάλεια των πολιτών μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μετέτρεψαν την ζωή των ανήμπορων και υπερηλίκων σε κόλαση

 

Η χθεσινή θρασύτατη ληστεία κατά υπερήλικης 90χρονης  για να της πάρουν χρυσό σταυρό από τον λαιμό με βία, διαψεύδει όλα αυτά τα φούμαρα που εξαπολύει κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για ασφάλεια των πολιτών, για  ισονομία και κουραφέξαλα.

Δυστυχώς επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ όλοι εμείς όσοι παρακολουθούμε το έγκλημα από κοντά, βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μία γενιά αδίστακτων και ασεβών εγκληματιών.

Θρασύδειλα κατακάθια της κοινωνίας που δεν διστάζουν να κακοποιήσουν υπερήλικες ή ανήμπορα παιδιά, κάνοντας χρήση της ανομίας που δίνουν οι ψηφισμένοι «δημοκρατικοί» νόμοι μιας κυβέρνησης που διοικεί τον τόπο με βάση την ιδεοληψία του για το τι είναι δίκαιο και τι άδικο.

Τι σημασία έχει αν οι δύο νεαροί κλέφτες και βιαοπραγίσαντες κατά της 90χρονης υπερήλικης συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙΑΣ, την στιγμή που κατά συρροή δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα μας;

Δεν γνωρίζουμε τι ποινές θα επιβάλλει η δικαιοσύνη για να καθησυχάσει την κοινωνία, όμως, πρέπει να γνωρίζει ότι αυτές οι πράξεις λαβώνουν ανεπανόρθωτα την κοινωνία, την καταρρακώνουν και στέλνουν στα τάρταρα το λίγα ψήγματα ανθρωπιάς που απέμειναν.

Επιτέλους, πότε οι Ξανθιώτες θα νοιώθουν ασφαλείς μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και τα γερατειά, πότε θα ξαναγίνουν υπερήφανα;

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανάλγητη και Θρασύτατη επίθεση έλαβε χώρα

στην οδό Βελισσαρίου, μέρα μεσημέρι,  στην Ξάνθη, από δύο νεαρούς  δράστες που επιτέθηκαν σε διερχόμενη 90χρονη, με σκοπό να την ληστέψουν.

Έσπρωξαν βίαια την γυναίκα, τράβηξαν από τον λαιμό της την χρυσή αλυσίδα μαζί με ένα μεγάλο σταυρό και το έβαλαν στα πόδια.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και σε πολύ λίγο διάστημα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τους δύο νεαρούς δράστες και τους συνέλαβαν.