ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ (ΑΡΧΕΙΟΥ) Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Πολλές φορές όλοι μας αναρωτιόμαστε γιατί κάποια καταστήματα της πόλης μας, όπως καλή ώρα οι Χάνδρες και ιδέες, ο κόσμος της Ξάνθης τα προτιμά. Το γεγονός και μόνο ότι οι ιδιοκτήτες είναι αγαπητοί, εκτιμούν και σέβονται τους πελάτες τους, είναι αρκετό για να κρατηθεί μία επιχείρηση σε αυτούς τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς.

Έτσι και αλλιώς οι μεγάλοι τζίροι είναι πλέον παρελθών και οι επιχειρήσεις που ο κόσμος τις σέβεται και τις εκτιμά σε αντάλλαγμα για την καλή ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας,  σε συνδυασμό με τις λογικές τιμές, τότε ναι ο κόσμος της Ξάνθης θα στηρίξει την επιχείρηση με όποια οικονομική δυνατότητα έχει.

Σε αυτήν την λογική, η διεύθυνση του καταστήματος, επειδή η επιχείρηση γιόρτασε τα πετυχημένα εννέα χρόνια λειτουργίας της,  δεχόμενη πολλές ευχές από τους φίλους και πελάτες,  αντί για φοντάν, κέρασε … 20% έκπτωση για μία εβδομάδα σε όλα τα είδη του.

Πολύ έξυπνο και δείγμα ότι σέβεται και αγαπά η επιχείρηση, την στήριξη των πελατών της.

Η ανάρτηση στην σελίδα της επιχείρησης στο facebook είναι χαρακτηριστική:

ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΡΙΝ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ…. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΝΤΑΝΑΚΙ..ΧΑ…ΧΑ.. ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΩ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ… ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ… ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ…