Η τήρηση του Ελληνικού Συντάγματος  για την φύλαξη των συνόρων  επαφίεται στον… πατριωτισμό  (;) της Τουρκίας (;)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

 

Ο έλεγχος στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης έχει ξεφύγει και η έλλειψη της προστασίας των συνόρων της Χώρας μας επιτρέπει στους παράνομους μετανάστες να επιβιβάζονται ακόμη και μέσα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Η Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα όπως και στους περισσότερους τομείς που αφορούν  τα Εθνικά θέματα, οδηγεί  την Χώρα στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Είναι τόσο ανύπαρκτη η προστασία των συνόρων που  ΜΙΤατζίδες (Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας)  σύμφωνα με δημοσιεύματα παριστάνουν τους δουλέμπορους, αδειάζουν την Τουρκία από τους παράνομους μετανάστες και τους μεταφέρουν ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΗΜΕΡΗΣΊΩΣ  στον Έβρο).

Τα σύνορά μας υδάτινα και μη,  είναι ένα ξέφραγο αμπέλι και η κυβέρνηση του κου Τσίπρα, το θέμα της παράβασης  των συνόρων, το άφησε στην κυριολεξία στην διάθεση της Τουρκίας, η οποία όποτε θέλει μεταφέρει στην χώρα μας μέσω του Έβρου όσους παράνομους μετανάστες  επιθυμεί ανάλογα με τους πολιτικούς σκοπούς που επιδιώκει να πετύχει και την πίεση που θέλει να ασκήσει στην περιοχή και ο νοών νοείτω.