Γιατί η επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης  στον Δ. Σαλτούρο; Φοβάται την συντριβή του;

Είδαμε τις τελευταίες ημέρες μία αήθη επίθεση από την  Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατά του υποψηφίου βουλευτού της ΝΔ Δ. Σαλτούρου που η επιλογή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου Κ. Μητσοτάκη.

Σαφέστατα και τα αίτια αυτής της «άνευ λόγου και αιτίας» επίθεσης της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης προς το πρόσωπο του Δ. Σαλτούρου με βαριές εκφράσεις που θυμίζουν λίγο «πεζοδρόμιο» των σαλονιών – κοινώς τυχοδιωκτισμό, –  είναι βαθύτερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, βλέπει την συντριβή του στον νομό και αν εξαιρεθούν οι μειονοτικοί ψήφοι του Ζειμπέκ που όλοι γνωρίζουμε με ποιους υπόγειους και σκοτεινούς τρόπους αποκτά, τα στελέχη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης θα ρίξουν το κόμμα εκεί που κάποτε ήταν, δηλαδή στο 3% και αυτό φοβούνται με την παρουσία του Δ. Σαλτούρου στο αντίπαλο ψηφοδέλτιο.

Βλέπουν δηλαδή τον καταποντισμό, τον εξευτελισμό και φυσικά αντιλαμβάνονται ότι ήρθε  η ώρα τους για να πληρώσουν για την κατάντια της Ξάνθης. Αυτό τους κάνει επιθετικούς, εχθρικούς και επικίνδυνους.

Ο Δ. Σαλτούρος θα κινηθεί σε ολόκληρο το φάσμα των πολικών δεξαμενών και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι εκτός από κεντροδεξιούς ψήφους έχει και κεντροαριστερούς.

Αυτό το τελευταίο  φοβάται η ΝΕ Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι «γυμνοί» από ψήφους σκεπτόμενων Ξανθιωτών παρόλο που ήταν η μακροβιότερη κυβέρνηση στην Ελλάδα. Φοβούνται και τρέμουν την πολιτική καταστροφή και επιτίθενται στον πολιτικό τους αντίπαλο με χυδαίο τρόπο σε μία προσπάθεια να συγκρατήσουν τους κεντροαριστερούς τους ψήφους που κακά τα ψέματα είναι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ.

Είναι καιρός ο κάθε ένας να επιστρέψει εκεί που ιδεολογικά ανήκει και οι λέξεις αριστερά, κέντρο και δεξιά να ξαναβρούν το νόημα τους.

Δυστυχώς με τον ΣΥΡΙΖΑ, όλες οι λέξεις έχασαν το νόημα τους.