Μειωμένης πολιτικής αντίληψης ο Γ. Τσιτιρίδης. Αδιαφορεί για τους ΑΜΕΑ

 

Οι Αβδηρίτες ψήφισαν Τσιτιρίδη για να υποβαθμίσει και άλλο τις παραλίες των Αβδήρων.

Δυστυχώς αυτοί είναι οι Αβδηρίτες. Ψηφίζουν όποιον τους βολεύει και όποιος τάζει – η αλήθεια μάθαμε ότι ο νυν δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης και έταξε πολλά και έδωσε ή θα δώσει πολλά «μπαξίσια» για την  επανεκλογή του – αλήθεια ή ψέματα; Θα δείξει.

Η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος αναρωτιέται γιατί οι δημότες Αβδήρων επέλεξαν τον Γ. Τσιτιρίδη για να τους κυβερνήσει για ακόμη 4 χρόνια. Προφανώς δεν τους έφτασε η αδράνεια του επί πέντε συναπτά έτη και η μειωμένη πολιτική αντίληψη του, καθώς και των προτεραιοτήτων και αναγκών του δήμου του και τον ξαναψήφισαν.

Τρανταχτό παράδειγμα φωτογραφίες των παραλιών του δήμου Αβδήρων που «αλιεύσαμε» από το διαδίκτυο που αυτή τη φορά η μειωμένη πολιτική του αντίληψη έχει θύματα τους ανήμπορούς και τους ΑΜΕΑ που θα τολμήσουν να πλησιάσουν την παραλία.

Τελικά ο Γ. Τσιτιρίδης εκτός από μειωμένης πολιτικής αντίληψης είναι και άκαρδος αφού δεν ενδιαφέρετε για τους πάσχοντες συμπολίτες μας.

Γράφει συγκεκριμένα η συμπολίτης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο μέρος όπου έχει τοποθετηθεί η ράμπα SEATRAC για τα ΑΜΕΑ στην παραλία των Αβδήρων Λυπάμαι πραγματικά για τους υπεύθυνους….
Αλλά μόνο όταν έρθουμε στην θέση αυτών των ανθρώπων (ΑΜΕΑ), μπορούμε να καταλάβουμε το καθημερινό τους Γολγοθά…
Είναι που είναι η ζωή μας δύσκολη, εσείς μας την κάνετε δυσκολότερη.
Τα συμπεράσματα δικά σας…