Τα γυναικεία εσώρουχα είναι το φετίχ κάθε γυναίκας και η αλήθεια είναι, πως έχουν μια ξεχωριστή επίδραση πάνω στους άντρες. Σχεδόν σαν να τους υπνωτίζουν.

 

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι να βρεις τα κατάλληλα γυναικεία εσώρουχα, που θα κάνουν πρώτα απ’ όλα εσένα να νιώθεις όμορφη και sexy και μετά για τον σύντροφό σου.

Άλλωστε τα γυναικεία εσώρουχα γνωρίζεις πολύ καλά πως έχουν την δύναμη να απογειώσουν την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας και να την κάνουν να νιώθει ακαταμάχητη, θηλυκή και τολμηρή.

Παρακάτω λοιπόν θα μάθεις ποια είναι τα 2 γυναικεία εσώρουχα, που κάθε σύγχρονη γυναίκα πρέπει να έχει στην συλλογή της, για να νιώσει πιο ποθητή και ακαταμάχητη από ποτέ. Είσαι έτοιμη;

 

 Ζαρτιέρες

 

 

Υπήρχε μια εποχή που οι ζαρτιέρες δεν ήταν τόσο διαδεδομένες και εξυπηρετούσαν καθαρά χρηστικούς σκοπούς. Το ήξερες ότι οι ζαρτιέρες ουσιαστικά ανακαλύφθηκαν, σαν ένας τρόπος για να καταφέρουν να στηρίζονται οι γυναικείες κάλτσες στο πόδι;

Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και οι ζαρτιέρες είναι συνυφασμένες με το απόλυτο sex appeal. Χρησιμοποιούνται περισσότερο σαν διακοσμητικά αξεσουάρ και είναι αναμφισβήτητα το πιο σέξυ γυναικείο εσώρουχο.

Οι ζαρτιέρες πλέον έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία από χρώματα και σχέδια και είναι το απόλυτο must για να σαγηνεύσεις και να προκαλέσεις εκρήξεις φαντασιώσεων στο μυαλό ενός άντρα.

Οι μαύρες, κόκκινες και λευκές ζαρτιέρες ήταν, είναι και θα είναι πάντα ότι πιο ερωτικό μπορείς να φορέσεις για να κάνεις εκρηκτικές εμφανίσεις.

 

Νεγκλιζέ

 

 

Τα νεγκλιζέ και τα babydoll είναι τα γυναικεία εσώρουχα που καταφέρνουν να ισορροπήσουν τέλεια ανάμεσα στην αθωότητα και τον αισθησιασμό. Είναι πολύ αγαπητά στο γυναικείο φύλο, αλλά και στο ανδρικό, γιατί δημιουργούν όλη αυτή την κρυφή φαντασίωση των ανδρών με το σύνδρομο της Λολίτας.

 

 

Τα νεγκλιζέ, πέρα από το ότι αποπνέουν κάτι αβίαστα sexy, είναι και πάρα πολύ άνετα και επίσης αγκαλιάζουν το σώμα, πέφτοντας αέρινα πάνω στο κορμί και αποκαλύπτουν τόσα όσα, με μια απλή κίνηση.

 

 

 

Οι επιλογές σου σε νεγκλιζέ είναι κυριολεκτικά αμέτρητες, με τα πιο αγαπημένα να είναι τα νεγκλιζέ με λεπτομέρειες από διαφάνεια, με δαντέλα και φυσικά τα σατεν νεγκλιζέ, που είναι κυριολεκτικά η επιτομή του ερωτισμού.

 

Πού θα βρεις τα πιο ιδιαίτερα νεγκλιζέ και ζαρτιέρες;

 

Μπες τώρα στο e-string και ανακάλυψε μια μοναδική ποικιλία από τα καλύτερα γυναικεία εσώρουχα, που γεμίζουν αυτοπεποίθηση την σύγχρονη γυναίκα και την κάνουν πιο ερωτική και παιχνιδιάρικη από ποτέ.