Και οι 4 ήταν … υπέροχοι

ΑΝΤΙ – ΔΕΛΤΙΟ – ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ … ΑΛΟΙΟΤΙΚΑ

Η πετυχημένη στο νομό βουλευτική 4άδα ξανακατεβαίνει στον πολιτικό στίβο της Ξάνθης.

Βέβαια ο ένας από τους τέσσερις υπέροχους κρίθηκε οπότε μένουν τρείς.

ο Γ. Χατζηθεοδώρου κρίθηκε από τους Ξανθιώτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές και  ήδη έπιασε πάτο, αφού με ολόκληρο μηχανισμό ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά με την μειονότητα στο πλευρό του, μόλις και μετά βίας έβγαλε 3 δημοτικούς συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο της Ξάνθης όπου τελικά η υπεροχή του περιορίστηκε στο χαμηλότερο δυνατό αποτέλεσμα της πολιτικής του παρουσίας στα κομματικά πράγματα και του κόμματος στην Ξάνθη.

Ο κ. Γ. Χατζηθεοδώρου μετρηθεί από τους Ξανθιώτες ζυγίστηκε  και πληρώθηκε ανάλογα.

Τώρα πρέπει οι Ξανθιώτες να ξανά ζυγίσουν και να ξανά μετρήσουν τους τρείς εναπομείναντες υπέροχους του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό τους υποψηφίους βουλευτές  στις 7 Ιουλίου.

Ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε   γιατί οι Ξανθιώτες να τους ψηφήσουν πάλι.

Προτείνουμε να θυμηθούμε όλοι το «Ναι σε όλα» των τριών επαναστατών του γλυκού νερού πλην Ζειμπέκ ο οποίος βρέθηκε στην πολιτική σκηνή και στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ με έξωθεν εντολές και ο νοών νοείτω.

Οι εν λόγω κύριοι ξέγραψαν από το λεξιλόγιο τους την λέξη «ΟΧΙ» πλην αυτό  της επετείου της 28ης Οκτωβρίου όπου στέκονταν και οι τέσσερις απέναντι από την εξέδρα των επισήμων κάνοντας αντίσταση στο ΟΧΙ των Γερμανοτσιολιάδων του 1940.

Μετά αυτό «χάλασε» και αφού ο Γιαννακίδης ανέβηκε στην εξέδρα λόγω υπουργίας του,  έμεινε για λίγο καιρό μαζί με τον Στογιαννίδη ο Ζειμπέκ, όπου και αυτός λόγω των πολλαπλών υποχρεώσεων και επίλυσης των  προβλημάτων της μειονότητας «πέταξε»  σε άλλη γη και άλλα μέρη κατά Ανατολή μεριά.

Έμεινε σταθερό μόνος ο Στογιαννίδης απέναντι από τη εξέδρα πιστός στο καθήκον της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ – τώρα βέβαια θα μου πει κανείς, ΠΑΣΟΚΟΣ ήταν, πότε πρόλαβε να ασπασθεί την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά, με 7 χιλιάρικα και εγώ γίνομαι βουδιστής. Βέβαια για να παούμε και του στραβού το δίκιο φιλική κάμερα από φιλικό τηλεοπτικό σταθμό μία πικρία λόγω της υπουργοποίησες του συναδέλφου του Στάθη Γιαννακίδη καταγράφτηκε.

Όπως και να έχει όμως το πράγμα και οι τέσσερις έκαναν αντίσταση κατά του λαού αλλά για τον λαό και εκτιμούμε ότι είναι καιρός για αυτήν τους την αντίσταση ο λαός της Ξάνθης να τους ξανά ανταμείψει και να τους ξαναστείλει και πάλι στα βουλευτικά έδρανα.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι σε δηλώσεις τους σε φιλικά μέσα  και τρείς δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν το μεγάλο αρδευτικό έργο της Ξάνθης που το έπνιξαν ομοϊδεάτες τους τάχα μου περιβαλλοντολόγοι και από αρδευτικό το έκαναν βάλτο στα συρτάρια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ακόμη ένας λόγος για να τους ψηφίσει κανείς. Θα «βαλτώσουν» όλα τα νερά της Ξάνθης και των περιχώρων.

Βέβαια και πάλι δεν πρέπει να τους αδικήσουμε αφού οι τρείς βουλευτές με πρωταγωνιστή τον Στάθη Γιαννακίδη θα μετέτρεπαν την Ξάνθη σε μία απέραντη χασισοφυτεία, φαρμακευτική παρακαλώ, αλλά ο Μητσοτάκης τους χάλασε τα σχέδια γιατί ο Τσίπρας προκήρυξε τις εκλογές και έτσι αυτός θα είναι ακόμη ένας λόγος για να τους ψηφίσουν οι Ξανθιώτες για να μπορέσουν οι άνθρωποι να κάνουν την Ξάνθη πρωταγωνίστρια στην εξαγωγή χασισιού.

Επίσης ακόμη ένας λόγος που πρέπει να τιμήσουν τον υφυπουργό Στάθη Γιαννακίδη  είναι γιατί μέσα σε είκοσι μέρες πρέπει να μοίρασε στην Θράκη και την Ελλάδα ίσα με ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Ήταν τόσα πολλά τα εκατομμύρια που έδωσε για έργα στα σχολεία, την αναπτυηξη και πολλά άλλα … που να τα θυμάται κανείς – στα χαρτιά βέβαια αυτό μικρή σημασία έχει. Ήταν τόσα πολλά τα εκατομμύρια που ανακοίνωσε  που θαρρείς ότι έπεφταν τριγύρω μας σαν το χαλάζι.

Θα μου πει κάποιος μήπως τα έδωσε; Δεν έχει σημαία θα … τα δώσει μόλις ξαναγίνει υπουργός.

Άρα οι Ξανθιώτες ξέρουν γιατί πρέπει να ψηφίσουν και πάλι τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης μήπως όταν γίνει υπουργός ο κ. Ζειμπέκ ή ο κ. Στογιαννίδης αποτελειώσουν το έργο του πε φωτισμένου υφυπουργού Γιαννακίδη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ