Η Ηλιάκη τελικά… δεν παντρεύεται

Το διέψευσε η ίδια με μερικές ημέρες καθυστέρηση

Πριν λίγες μέρες η Μαρία Ηλιάκη δεν διέψευσε το ότι παντρεύεται και έτσι όλοι είχαν μείνει με αυτή την εντύπωση. Ακόμα και ο ίδιος της ο πατέρας. Χθες, όμως, με μερικές ημέρες  καθυστέρηση το έκανε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια παρενέβη στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» και μίλησε για την καλή της φίλη Κατερίνα Καραβάτου.

«Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση. Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο, όταν θα σε παντρεύω θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζεσαι εσύ για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας» είπε η Κατερίνα Καραβάτου και το πάνελ έμεινε άφωνο με την αποκάλυψη του γάμου.

Τώρα η Μαρία Ηλιάκη, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαψεύδει τον γάμο της και αφήνει να εννοηθεί πως τα όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Star ήταν εν είδει πλάκας.

«…μαθαίνω ότι παντρεύομαι #not…και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε κ ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα ????????????σας ευχαριστω για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’όλους ???? #notmarriedyet» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της η Μαρία Ηλιάκη.