Οι πρώτοι σε σταυρούς.

27 πρόσωπα θα σχηματίσουν το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αβδήρων. Οι 11 θα είναι από την πλειοψηφούσα παράταξη  «Πολίτες σε Δράση» του Γιώργου Τσιτιρίδη, οι  8 από την μείζονα αντιπολίτευση που θα είναι η παράταξη «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του Α. Κριτσίνη. Συνεχίζοντας, οι 7 είναι από την παράταξη «ΣυνΕΡΓΑΣΙΑ» του Βασίλη Τσολακίδη και μία έδρα του από την «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ» που καταλαμβάνει ο επικεφαλής Κώστας Αντωνιάδης.

 Οι 27 του νέου δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων

Στα έδρανα της συμπολίτευσης θα καθίσουν οι: Σταυρακάρας Φώτιος και Γεωργακάκης Αθανάσιος που εξέλεξε η εκλογική περιφέρεια Αβδήρων. Μαζί του οι Μαυρίδης Νικόλαος, Ζουρνατζίδου – Χρυστακίδου Κωνσταντινιά , Γαρούφας Δήμος, Κασσέρης Κωνσταντίνος, Γκασιμπαγιαζίδης Βλαδίμηρος, Χατζηδημητρίου Ειρήνης Χρυσοβαλάντω και Τσόγκας Αθανάσιος που εξέλεξε η εκλογική περιφέρεια Βιστονίδος. Οι έδρες της συμπολίτευσης ολοκληρώνονται  με τους Τσιτιρίδη Βασίλειο και Ντεμήρ Σαντρή (Καδρή) από την εκλογική περιφέρεια Σελέρου.

Οι 8 της μείζονος αντιπολίτευσης

Η παράταξη Κριτσίνη εκλέγει στα Άβδηρα την Μπαλαμπανίδου Αλεξάνδρα και τον Πισκιλόπουλο Μάριο. Στην Βιστονίδα τον Σαμή Μεμέτ, Σουπιάδη Θεοχάρη και Χατζητερζόγλου Ασήμ και στο Σέλερο τον Γαλανόπουλο Σπύρο , Ριζά Ογλού Σεμιχά και Ομέρ Σαμπάν. Να σημειώσουμε ότι  αν ο Α. Κριτσίνης πάρει την έδρα από την Βιστονίδα δεν θα εκλεγεί ο Χατζητερζόγλου ή αντίστοιχα ο τρίτος σε αριθμός ψήφων από το Σέλερο.

Οι 7 της «Συν ΕΡΓΑΣΙΑ»

Η παράταξη «Συν ΕΡΓΑΣΙΑ» εκτός του επικεφαλής Βασίλη Τσολακίδη εκλέγει στα Άβδηρα την Γκιαουράκη Αναστασία στην Βιστονίδα τους: Βελή Μπουλέντ , Σίσκο Γεώργιο, Τσιναρίδη Νικόλαο και στο Σέλερο τους Τσαούς Ογλού Λουτφή και Γκιρετλή Τζειλάν.

Ο αριθμός των εδρών ολοκληρώνεται με την έδρα που καταλαμβάνει ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Κώστας Αντωνιάδης.

Οι πρώτοι σε σταυρούς

Πρώτος όλων σε σταυρούς αναδείχθηκε ο Μαυρίδης Νικόλαος από την παράταξη Τσιτιρίδη με 1.058. 2ηη Ζουρνατζίδου επίσης από την παράταξη Τσιτιρίδη με 869 και 3ος ο Σταυρακάρας Φώτιος με 718, επίσης από την παράταξη Τσιτιρίδη. Από την παράταξη Κριτσίνη τους περισσότερους σταυρούς πήρε ο Γαλανόπουλος Σπύρος (641) και από την παράταξη Τσολακίδη ο Βελή Ογλού Μπουλέντ (426).